hvordan man finder og bruger en human musefælde

Hvis du har et problem med mus eller rotter , måske du ønsker at slippe af med dem , men ønsker ikke at være ansvarlig for at dræbe dem . Der er en alternativ løsning-en human musefælde . Humane mus fælder giver dig mulighed for at frigive mus eller rotter uden at skade dem eller at skulle afhænde dem . Alt du behøver at vide er hvor man kan finde en human musefælde og hvordan man bruger det
1 .
Vurder dit problem med mus . Se efter ekskrementer i og omkring dit hus eller garage . Mus ekskrementer ligner små , sorte piller . Du kan som regel registrere lugten af urin så godt. En mus seng vil have flere stykker af stof og papir alle bundter op sammen . Mange gange , kan du høre mus scurrying rundt om natten eller høre deres knirkende lyde .
2 .
Find en human musefælde . Find musefælder på en lokal isenkræmmer eller en gør- det-selv skadedyrsbekæmpelse forretning . Sørg for at du angive , at du vil have en human fælde , så dyret ikke lider skade. Disse er normalt enkle mekanismer lavet af plastik og er ganske billige . Der er online-butikker , der har dem , hvis du ikke har en lokal virksomhed , der bærer dem .

3 .
Få mus til at komme til din fælde . Når du får de humane musefælde , sætte en DAB af peanut smør eller ost indeni , hvor musen ville træde . Den mekanisme i henhold til instruktionerne . Når musen føres ind i musefælde , vil en dør tæt på, at ikke vil tillade dem at forlade . Disse er sikkert og vil ikke skade musen . Placer musefælder omkring områder, som du har set tegn på et problem . Altid sat musefælder tæt på et hjørne eller en væg som mus vil ikke rejse til midten af et rum og ikke rejser mere end 20 fod eller deromkring , hvis de har et sæt mønster og sengetøj område .
4 .
Tjek din live fælde hvert par timer i en 24- timers periode . Hvis en mus eller rotter er tilbage i ordningen for længe , kan det udløber . Mus og rotter vil gøre alt for at komme ud , når de er fanget , og det kan være ødelæggende og forårsage væsen til at dø .
5 .

Når du har en fanget mus , tage den til en felt eller skovområde , åbne mekanismen og forsigtigt slip væsen i naturen . Sørg for, at du er langt nok væk fra dit hjem , så det ikke kommer tilbage . Må ikke rejse meget langt for at frigøre det , bare ikke gøre det i din egen baghave .

gode råd og advarsler


 • Aldrig håndtere en fanget musen direkte .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.