hvordan man finder ud af, om et hus blev brugt som en meth lab - en spids til boligkøbere

Nuværende og fremtidige ejendomme og boligejere har brug for at vide , om det hus, de kigger på blev brugt som en meth lab . En meth Lab er et sted , der anvendes af folk til fremstilling af narkotika krystal metamfetamin . Denne proces afgiver meget giftige , farlige og brandfarlige kemikalier , der kan give sundhedsmæssige problemer , selv efter at laboratoriet er væk

Du skal bruge: .
tid
telefon .
kommunikation .
tålmodighed .

villighed til forskning .


1 .
flytte ind i et hus , der blev brugt som en meth lab kan være dyrt . Naboer er store ressourcer for potentielle og nye ejendom eller hjem købere. Spørg dem nogle spørgsmål-hvad var det trafik ind og ud af huset eller ejendom lignende, var politiet kaldt til stedet , var der mistænkelig aktivitet , har den tidligere folk lager skrald , hvad der var det generelle indtryk af fortidens beboere ?
2 .

Ring til politiet eller sheriffens kontor for at finde ud af , om der er en optegnelse over tidligere medicinsk aktivitet på den pågældende adresse , eller hvis det var en mistanke om narkotika hus eller metamfetamin lab .
3 .
Check for tegn på en meth lab både indenfor og udenfor den kommende hus og ejendom . Nogle spor til en tidligere narkomaner lab omfatter mørke pletter i badekar , toiletter , vaske eller på væggene , tegn på kemiske forbrændinger eller spild , eller brænde bunker med ingredienser, der anvendes til fremstilling af metamfetamin , områder i gården eller på ejendommen , hvor kemikalier er blevet dumpet , kulde eller allergi beholdere eller emballage ( ofte Sudafed ) blade og vegetation , som er ved at dø eller død i nærheden af en mulig losseplads beliggenhed eller stærke kemiske lugte i hjemmet eller på ejendommen .
4 .
Spørg en masse spørgsmål om den person, der sælger huset . Udnyt naboerne og alle andre , der kan være i stand til at give nyttige oplysninger om ejendommen du kigger på at købe . Flytter ind i et hus , der blev brugt som en meth hus kan være meget farlige og skadelige for dit helbred .

gode råd og advarsler


 • være grundig i din søgen efter en hjem og ejendom for at sikre sikkerhed
 • en stor investering skal undersøges
 • forsigtighed omkring propmed fast ejendom, især hvis du tror, du har opdaget resterne af en meth lab
 • kontakt politiet, hvis du tror, du har afsløret en lab

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.