hvordan man forberede sig på en orkan eller en tropisk storm

I kølvandet på orkanen Ike , der beskadigede områder i Houston og Galveston Texas , mange indbyggere i disse respektive byer ikke foregribe styrke og ødelæggelse , at denne storm ville medføre. I forberedelserne til en orkan eller tropiske storm er det bedst ikke at vente til sidste øjeblik at forberede

Du skal bruge: .
Vand ( flaske og kander )
. lommelygter ( mellem 5 og 10 ) .
ekstra batterier ( alle størrelser ) .
ikke-letfordærvelige fødevarer ( chips , kiks , morgenmadsprodukter, osv ) .

generator .
lags-træ .
store gas kan ( kan købes hos Walmart ) .


en .

orkanen sæson har tendens til at vare fra 1 juni-1 november hvert år, hvilket er en periode på 5 måneder. Det er bedst at begyndte at forberede hvert år inden orkanen sæson begynder . De fleste nyheder stationer giver orkan tracking søkort , der er til rådighed på lokalt købmandsforretninger . Det er bedst at have en af disse på hånden i tilfælde af en orkan hoveder din vej , og du planlægger at " ride ud " stormen .
2 .
må ikke ignorere evakuering advarsler . Forventer ikke , at du kan " ride ud " en farlig storm . For eksempel sidste orkanen , der ramte Houston /Galveston område blev orkanen Alicia i 1983 . For 25 år på dette område kun modtaget orkanen trusler , som vendte sig om og ramte andre områder . Selv om orkaner ikke rammer dit område meget ofte , er det vigtigt at forberede just in case . Det kan være frustrerende , men det er det værd i det lange løb .
3 .
Hvis en trussel for en orkan i dit område booke et hotelværelse ud af dit område , eller du måske ønsker at reservere et hotel i dit område i forvejen . På grund af tabet af elektricitet og evakuering i Houston og Galveston områder , blev mange hoteller helt booket . Vær sikker på at vælge et hotel , der normalt ikke mister elektricitet eller vand i løbet af en voldsom storm .

4 .
har nok vand på hånden, hvis du mister rindende vand . Fyld dit badekar med vand og køb nok vand til hver person i din familie . Du skal ikke tro at du er over-indkøb , som mest sandsynligt du bliver nødt at vand til at skylle toiletter .
5 .
Sørg for at dit køretøj (er ) er fyldt med benzin . Fyld gas dåser så godt. Dette er for at sikre , hvis tankstationer løbe tør for gas , eller hvis linjerne er lange på tankstationer .
6 .

Sørg bestanden op på ikke-letfordærvelige fødevarer som kiks , morgenmadsprodukter , kager , chips osv.
7 .
bestyrelsen dit hjem med krydsfiner at forhindre skader på vinduer . Dette kan købes i butikker som Lowe 's og Home Depot . Generatorer kan også købes på disse lokaliteter og online på steder som eBay ( se http://pages. ebay. com/buy/guides/generator-buying-guide/og http://www. lowes. com/lowes/LKN ? action=howto p=BuyGuide /SelectGenerator. html ) .

gode råd og advarsler


 • Hvis du kan efterlade byen, inden en orkan rammer så dette er din bedste løsning .
 • Watch vejrudsigter som retninger af orkaner har tendens til at skifte ofte .
 • Vent ikke til dagen før en orkan er planlagt til at ramme til at forlade byen . Du har sandsynligvis har ventet alt for sent .
 • Hvis du planlægger at ride stormen af være sikker på at holde sig væk fra vinduer .
 • Sørg for at dit hjem eller lejlighed eller i lejligheden er forsikret , og at Deres politik dækker naturkatastrofer .
 • Må ikke undervurdere en orkan. Selv hvis en orkan er en kategori 1 eller 2 det stadig kan gøre omfattende skader , og du kan stadig tabe elektricitet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.