hvordan man forbereder en gå taske til tilfælde af en nødsituation .

Hvis du overvejer at værdien eller har brug for at investere den tid og energi i at skabe en ' Go Bag 'og derefter skal vi se på begivenheder i USA . Oversvømmelserne i 2007 og 2008 i Midtvesten . Jordskælvene i vest . Orkanerne i syd . Vi er omgivet af potentielle krisesituationer hver dag i vores liv . I at tage en proaktiv tilgang og forberede et sæt i forvejen , vil du blive mere tilbøjelige bruge din tid effektivt og har det væsentlige skal du

Du skal bruge: .
første omgang en pen og papir til at forberede en liste med vigtige emner .
Tænkte og forberedelse .
En container til at holde dine emner anses for at være af afgørende betydning .
Dine væsentligste poster .


1 .
Afsæt en kuvert indeholdende kontanter . I tilfælde af strømsvigt vil du være i stand til at købe nødvendige ting såsom gas . Har kopier af vigtige dokumenter i en bankboks eller andre sikkert sted . Dokumenter, der finder vigtige måske : CPR-numre ; sygesikringskort /politikker og fødselsattester ( bare for at nævne nogle få ) . Også overveje at lave en liste over vigtige telefonnumre . Når oplever en krise , kan dit eget telefonnummer undslippe din hukommelse sammen med de af din familie og venner .
to .
Mad og vand er absolut væsentlige . Det er et godt tidspunkt at købe vand på flaske . Når du vælger fødevarer overveje at udarbejde metode. Punkter, som kræver elektricitet til at forberede , kan ikke være et klogt valg . Kiks , jordnøddesmør eller Granola barer vil være muligt eksempler . Med venlig vil være forskellige, men pointen er den samme . Vælg emner , der er klar til at spise . Også sørge for at tjekke udløbsdatoen , og genpåfyldning er relevant. En anden overvejelse er tilbage op medicin forsyninger . Husk, at du er ved at forberede en nødsituation , hvor tiden ville være begrænset . Væsentlige elementer får glemt . Du ønsker ikke at glemme din diabetes eller astma medicin . En førstehjælpskasse kan være et aktiv at have inkluderet også . En nøgle til forebyggelse er ved at blive udarbejdet .

3 .
Du ønsker at overveje de nødvendige redskaber til at blive informeret og igen forberedt . Et batteri drevet radio ville være en mulig aktiv . Pakning ekstra batterier ville være gavnligt. Også vigtige her er at kontrollere for anklage og udløbsdato . Hvilken slags undtagelsestilstand sæt ville ikke indeholde konkrete værktøjer ? Overvej pakning en overlevelse kniv , måske en dåseåbner (for dem bønner din pakning ) , gaffatape og så videre.
4 .
Husk personlige ting . Dette udvider videre end tøj . Måske en disk med dit bryllup billeder eller en kopi af din /barnets yndlingsbog . Tænk på , hvad ting er på ingen måde udskiftelig og let at omfatte . Åh , og damer , så glem ikke det unævnelige ting . Nødsituationer kan ikke planlægges omkring .

gode råd og advarsler • Hvis du har kæledyr du ønsker at pakke for dem også . For eksempel , fastholde deres journaler i et sikkert sted , har de behandler eller medicin . Tænk på alle de områder, der er rettet til mennesker .
 • Overvej forberedelse i tre til fem dage .
 • Husk dette er en " Go Bag " . Derfor er det nødvendigt at være klar og let at gå på et øjebliks varsel . Det er vigtigt at huske på, når pakning og opbevaring .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.