hvordan man genkender tegnene på ældremishandling

Med grånende i Amerika, er ældremishandling hurtigt ved at blive mere et spørgsmål om folkesundhed . Antallet af sager i dette land er stigende . Ikke altid let at opdage , ældremishandling indebærer ikke blot forsætlige handlinger forsømmelse eller skader , men også manglende på den del af den pårørende at sørge for en ældre person grundlæggende behov . Men at lære hvad man skal se efter, er den bedste måde at forhindre, at problemet i at opstå
1
Kend . risikofaktorerne for ældremishandling . Kvinder ældre end 80 , der er afhængige af andre for pleje , og som kan have et familiemedlem , der misbruger narkotika og /eller alkohol er mere tilbøjelige til at blive ofre for ældremishandling .
to .

Vær aktivt involveret i et aldrende forældre eller andre familiemedlemmers pleje , især hvis han eller hun er bosat i et støtteberettiget levende eller dygtige sygepleje facilitet . Jo mere involveret man er i personens handleplanen , jo bedre kan du hvile , at han eller hun er sikkert og bliver velplejede .

3 .
Hold øje med tegn på dehydrering eller tab af appetit . Aldrig antage, at vægttab er på grund af sygdom eller medicin . Husk på , også at symptom på demens faktisk kan være forårsaget af underernæring .
4 .
observeres for andre tegn på fysisk eller psykisk omsorgssvigt . Rapporten uforklarlige skader. Vær opmærksom på tydelige tegn på fysiske traumer , som ikke kun gælder for forstuvninger og knoglebrud . Enhver blå mærker , rifter eller ridser kan betyde , at en person bliver fysisk mishandlet . I særdeleshed , hyppig eller gentagen skader vel kan være anledning til bekymring .
5 .

Undersøg om en individuelle rapporter mangler penge eller værdigenstande . Vær på vagt , hvis en ældre person pludselig har en ny ven , og derefter begynder at lave store kontanthævninger fra bankkonti . En uventet ændring i et testamente kan være en anden indikator for, at nogen kan tage økonomisk fordel for den enkelte .
6 .
Hold øje med, om den ældre person synes nervøse, let skræmte , eller tilbageholdende omkring taler frit . Pludselig isolation fra familie og venner kan være endnu et tegn på misbrug . Desværre , mange tilfælde af ældremishandling fortsætte med at gå urapporteret , som den enkelte bliver misbrugt enten er skamfulde eller bange for at fortælle nogen .

gode råd og advarsler


 • Uanset om du er en ven , nabo , et familiemedlem eller omsorgsperson , er det dit ansvar at indberette mistanke om ældre misbrug. Rapporten dine bekymringer om misbrug og /eller undlader at området agenturet om Aging , en menneskelig Services Agency i dit område , eller til lokale retshåndhævende embedsmænd .
 • Et stigende antal af geriatriske specialister i dag overvejer selv-forsømmelse af den enkelte være en anden form for misbrug . I nogle tilfælde kan ufrivillig intervention være nødvendig for at se efter personens velbefindende .
 • De personer, der er ansvarlig for ældremishandling ofte den ældre persons egen ægtefælle eller en voksen barn . Hjemmet kan have været misbrug i fortiden , eller i andre tilfælde, har pårørende ikke klare godt med den konstante stress .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.