hvordan man kan afsalte havvand , når strandede på en øde ø

Odds er mere end sandsynligt, at du aldrig vil finde dig selv strandet på en øde ø . Men det scenario er en , der engagerer fantasien hos mange . I tilfælde af at du nogensinde finde dig selv i denne situation , en forsyning af frisk vand er afgørende for overlevelse . Her er nogle ideer til at oprette en metode til at afsalte havvand , hvis du nogensinde finde dig selv strandet på en øde ø

Opsætning Still


1 .
Indsaml de materialer , du bliver nødt til at skabe en afsaltning stadig . Antag , at du stadig har det tøj på ryggen og måske en gummi tømmerflåde eller redningsvest fra skib eller fly . Du har brug for et stort stykke af glatte , vand-resistent materiale såsom plast og noget at hente det friske vand i såsom en kop , kokos shell eller skål formet af råmaterialer såsom blade . Endelig er du har brug for noget vægtigt at holde plasten .
2 .
Find et område med stranden til at oprette din afsaltning stadig . Vælg en plet ikke direkte påvirket af tidevandet , så du stadig ikke vasket væk . Men du vil have det tæt nok på kystlinjen , så du ikke behøver at bære havvand for langt til at fylde din stadig .

3 .
Læg plastmaterialet fladt ud og spore en linje omkring det i sandet . Braklægning plastmaterialet og bygge en hævet barriere ud af sandet langs konturen .
4 .
Dig en 2- mund-dyb grøft inde i barrieren og danner en cirkel . Reserve nogle af sand til at gøre en bunke i midten af cirklen .
5 .

Form en bunke af sand i midten af den cirkulære grøften . Denne bunke skal hævet over bunden af grøften og vand i grøften , men være betydeligt lavere end højden af barrieren omkring grøften . Denne bunke af sand , bør være omkring halvdelen af højden af barrieren omkring renden .
6 .
Opret en skålformet divot i midten af det forhøjede sandbunke . Gør størrelsen passer til hvilket materiale , du bruger til at hente vand . Denne indrykning er , hvor vandet samler vil hvile .
7 .
Line divot med de vandtætte materiale , du vil bruge til at hente vand . Du kan bruge voks blade eller kokosnøddeskaller , vandtæt tøj eller en del af en gummi tømmerflåde eller redningsvest .

Påfyldning og Brug Still


1 .
Fyld grøften med havvand ved hjælp af de midler, til transport af vand, du har til rådighed til dig på øen. Du kan også kanalisere den ind fra en nærliggende flod pool .
2 .
Drape det stykke af plast over stadig . Vejer den ned på de udvendige kanter med sten til at holde det stramt og på plads . Vær sikker på det er nok slap til at hænge ned i midten .

3 .
afvejes ned i midten af plastik , så det hænger over skålformede divot i toppen af sandbunke .
4 .

Vent på afsaltede havvand til at indsamle i skålen , du har lavet . Den varme dage vil fælde den fordamper havvand under vandtæt materiale. Så da fugten kondenseres , trækker hældningen af det materiale, den ned mod midten . Afhængigt af vejret , størrelse stille og andre faktorer , kan denne proces tage et par timer eller flere dage til at hente vand nok til at bruge .

gode råd og advarsler


 • Hvis du skal lave en mindre afsaltning stadig , bare nedskalere målingerne til at rumme areal til rådighed . Give mulighed for tilstrækkelig dybde for korrekt fordampning kan finde sted .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.