hvordan man kan bidrage til at stoppe seksuel vold i dit lokalsamfund

Seksuelle overgreb og vold finder sted i et alarmerende tempo . Uanset om det er vold mod kvinder , mænd eller børn , er de deraf følgende konsekvenser ødelæggende . Hver person i samfundet er påvirket af seksuel vold i deres lokalsamfund , enten direkte eller indirekte . Chancen er , at nogen du kender har været udsat for seksuelle overgreb eller skade som følge af vold i hjemmet
1 .
at hjælpe med at stoppe seksuel vold i dit lokalsamfund du kan melde sig frivilligt på en lokal seksuelle overgreb program . Hvis du ikke er i stand til at frivillige overveje at gøre en økonomisk donation . Sommetider penge kan hjælpe et bureau til at gøre opsøgende mål og skabe sikre steder for folk til at gå . Kig op dit lokale seksuelle overgreb centrum og spørge, hvordan du kan hjælpe .
2 .
Speak up om seksuelle vold ! Advocate til ofre ved at udtrykke din uenighed med mennesker , der bebrejder dem, og /eller afgive erklæringer , der stereotype eller nedværdigende . Ofre for seksuelle overgreb eller enhver form for seksuel vold er ikke skyld . Hvis du ikke taler op om seksuel vold , selv om det er at konfrontere en person , når de siger noget stereotype eller nedgørende det er en passiv måde at tillade denne form for vold for at fortsætte . Brug din stemme .

3 .
Hvis du har børn i skolealderen , så spørg dit barns skole til at give oplysning om , hvordan du kan blive involveret i at stoppe seksuel vold . Dette kan ske i form af åbne drøftelser om emner af seksuelle overgreb og vold i forbindelse med PTA møder eller skole bestyrelsesmøder.
4 .
Tal åbent om spørgsmålet om seksuel og vold i hjemmet . Tavshed er en gerningsmand allierede og beskytter dem , men bringer skam over de overlevende fra angrebet . Hvis du virkelig ønsker at gøre en forskel i dit community og bidrage til at mindske og stoppe volden derefter gøre det til en åben samtale .
5 .

Skriv et brev af støtten til en virksomhed, der fremmer positive billeder af kvinder . Du kan også skrive et klagebrev til virksomheder , der fremmer vold mod kvinder , børn og mænd . Rally venner til at hjælpe med at forbedre deres samfund .
6 .
Uddan dig selv om de seksuelle overgreb programmer i dit samfund . Chancer er på et tidspunkt en, du kender får brug for støtte fra en af disse organer .
7 .
Lær om lokale , statslige og nationale lovgivning vedrørende seksuel og vold i hjemmet .


gode råd og advarsler


 • ringe til 1- 800 til 656-HOPE hvis du eller nogen du kender , er et offer for seksuelt overgreb

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.