hvordan man kan bo sikkert på en parkeringsplads i ferierne

Parkeringspladser kan være et farligt sted, hvis du er alene . Visse betingelser kan gøre en parkeringsplads endnu mere truende . Altid tage forholdsregler , når der går til og fra din bil på en parkeringsplads

Du skal bruge: .
peberspray
. sund fornuft .


1 .

Stol på dine instinkter ! Dette er nummer et . Hvis du ser nogen mistænkelige , tillid din tarm , at de kunne være farlige . Det er altid bedre at forebygge end at helbrede . Hvis nogen nærmer dig , selvom det er at bede om hjælp , så fortæl dem du vil kalde en person, der kan hjælpe og gå ind igen eller komme i din bil og låse dørene ( der ligger nærmest ) . Ja, du kan føle betyde , uhøflig eller endda fjollet for at handle på denne måde , men råb om hjælp er undertiden taktik et rovdyr vil bruge til at komme tæt på dig .
to .
Mens nærmer din bil , tage et hurtigt blik for at sikre, ingen er under din bil ( holde en afstand , mens du gør det . Kom i bilen , låse døre og orlov. Må ikke sidde og fumle med din pung eller taler i din mobiltelefon med din døre låses op. Hvis nogen nærmer din bil og banker på vinduet , ikke rulle vinduet ned .
3 .
Carry peberspray , når de går gennem en parkeringsplads . Hvis nogen nærmer dig, og du er ubehageligt , gå væk . Hvis de følger du slår råber , at du har peberspray og hold det ud foran dig .

4 .
Hvis det er mørkt og man er nødt til at gå til din bil alene fra storcenteret eller et stort varehus , ophold i et godt oplyst område ( altid parkere under en lys , hvis du ikke ved hvor længe du vil være et sted ) . Må ikke være bange for at spørge en sikkerhedsvagt til at se dig komme ind i din bil eller gå dig ud . Det er deres job .

gode råd og advarsler


 • Sikkerhed i tal . Hvis du kan , gå ud med en kammerat .
 • Hvis du har peberspray sørg dine børn ikke kan komme til det .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.