hvordan man kan forberede sig på midtvesten vintre

Midwest vintre kan være særlig ubehageligt . Ikke alene kan du få inches af sne dumpet på dig over en kort periode , men det ekstreme vinden kan gøre det føles flere grader koldere , end det rent faktisk er til huden . Tilføj til , at farlige is , som har ført til langvarige , der omfatter hele byen strømudfald , der bringer transport til en skrigende standse . Resultatet er en konvergens af elementer , der kræver forberedelse . Sådan forberedelse kommer på alle fronter : fra hjulene kører du og det sted, du kan ringe hjem til en fysisk opgørelse af dig selv , din familie og dine vinter garderobe .
1 .
Få din bil winterized . Check væskestande . Inspicere eller udskifte dine dæk . En god vinter bil inspektion kan gå en lang vej at gøre din bil meget mere sikker .
2 .
Invester i vinterdæk . For at få ekstra sikkerhed , især med en let køretøj købe 50- pund sandsække og placere dem i midten og bagsiden af din bil for balance .

3 .
Pack en bilsikkerhed kit . Pakke en lommelygte , ikke-fordærvelige fødevarer til støtte dig , en sneskovl , ekstra tæpper , førstehjælp kit , flares og hånd og fødder brænder , hvis du er strandet under en vinterstorm . Denne fremadrettede tænkning kan være en redningskrans .
4 .
Isoler dit hjem . Energi kan være flygter fra dit hjem , og du kan ikke engang klar over det . En ekstra frynsegode for isolering er lavere regninger . Har en grundig oversigt over dit hus for at sikre, at alle udkast er blevet identificeret og afhjulpet . Det kan betale sig at have en professionel inspicere dit hjem . Den professionelle kan udpege alle områder , der skal lukkes og tilbyde andre løsninger til dine specifikke hjem, som vil hjælpe med at holde dig varm på de kølige nætter og sørger for mere energi -effektive omgivelser .
5 .

Tjek din ovn . De bør serviceres hvert år for at sikre, filter og dyse er i god stand .
6 .
Må ikke lege med ild . Fjern eventuelle brændbare genstande i nærheden af elektriske varmeapparater eller apparater af enhver art . Mange brande i vintermånederne er forårsaget af varmeapparater , der har sat nærheden materialer eller genstande på brand .
7 .
Husk ydersiden af dit hjem . Invester i en god vinter gear for at holde uden for dit hjem sikkert for dig selv og besøgende . Vær sikker på at få sand eller salt til at sprede på din fortove og indkørsel , så det ikke udgør en fare for dem at gå på det , når isen kommer . Vær sikker på at have en god skovl og , hvis du er i en særlig ubehagelig område af landet , en snowblower er en nødvendighed .

8 .
Outfit dit hus med en vinter kit . Har nok ikke -fordærvelige fødevarer, for at få dig gennem flere dage, hvis du er sneet inde eller uden elektricitet , som det er sket i de seneste år med brutal is storme fejer selvom Midtvesten . Du bør også inkludere et vejr radio , førstehjælp kit , en ikke-elektriske oplader til telefonen , hvis der er en strømsvigt , og du kan ikke bruge en traditionel oplader og flaskevand .
9 .

Opdater dit skab . Sørg for at du og din familie har passende vinter gear , især hvis du ikke er vant til Midwest vintre . Du ønsker en god , praktisk , foret vinter støvler med anstændigt trækkraft . Du vil også ønsker en dejlig parka eller varm frakke , samt lange Johns og /eller skibukser . En hat eller andre beskyttende hovedbeklædning er et must , da der er foret handsker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.