hvordan man kan forebygge en udendørs lynnedslag

Natur advarer os til at søge ly , når himlen bliver mørk , og torden er i det fjerne . Vi er tilbøjelige til at tro , at vi er sikre fra stormen . Vi fortsætte med at spille golf , baseball , eller tillade vores børn at bo på legepladsen . Kunne dog lynnedslag , selv når stormen er miles væk ! Her er nogle tips om hvordan man kan forhindre en udendørs lynnedslag

Du skal bruge: .
Forstå lyn sikkerhed
. Søge ly under et tordenvejr .


1 .

stående under et træ i tordenvejr kan være en ulykke . Lyn rejser mellem skyerne og jorden . Derfor vil belysningen finde den første ting, det kommer på tværs af træ , tårn , bygning , hegn og mennesker . Det er sikrere at stå tres meter væk fra træet .
2 .
Forhindre et lynnedslag med sikkerhed stilling. Hvis du er udendørs under tordenvejr, skal du gå væk fra noget, der er af metal , såsom golf klubber , vogn eller legeplads forlystelser , gynger , og dias . Disse poster vil tiltrække lyn . Give plads til cirka femoghalvfjerds fødder. Sidde på hug og balance på bolde af dine fødder . Ophold i denne sikkerhed position , indtil stormen passerer .
3 .
Lær dine børn at søge ly , når himmel tænder mørk og en storm nærmer sig . I tilfælde af , at børnene er udendørs under tordenvejr, skal de genoptage sikkerhed position . Crouch ned , balance på bolde af deres fødder og dækker deres ører .

4 .
kører på en motorcykel er ligesom at køre på en lyn fyrtårn . Trække over og gå væk fra motorcyklen , indtil stormen passerer .

gode råd og advarsler


 • Lynnedslag er mere udbredt før eller efter et tordenvejr
 • Hvis du føler snurren . såsom dit hår står op på dine arme eller hovedet , lyn er tæt

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.