hvordan man kan forebygge skader på miljøet på arbejdspladsen

Som en medarbejder eller arbejdsgiver er der mange trin, du kan tage for at forhindre skader på arbejdspladsen. Her er nogle af dem
1
Gør dig bekendt med alle de risici, der findes i din . arbejdspladsen , uanset type industri det er. Stil spørgsmål af jer leder og andre ansatte om, hvad praksis er sikkert og hvilke ikke.
Gør dig bekendt med alle de kemikalier, der bruges i dit job . Din arbejdsgiver bør give MSDS eller sikkerhedsdatablade for alle sådanne produkter , der anvendes i dit arbejdsmiljø , og du bør være i stand til at gå og kigge på dem når som helst du ønsker det .
For at undgå arbejdsskader medarbejdere bør altid bære PV eller personlige værnemidler , der er fastsat som stål tå støvler , handsker , sikkerhedsbriller og hårde hatte .
Du bør vide, hvor den første nødhjælpskasse og hvordan man yde førstehjælp til en kollega medarbejder . En liste over nødopkaldsnumre , f. eks gift kontrol skal være udstationeret i et område, hvor den let kan findes .
Placeringen af øjenskyller stationer og brandslukkere skal bemærkes, og din arbejdsgiver skal træne dig i hvordan du bruger dem .
2 .
Bær den nødvendige beskyttelse af sikkerheden. Som arbejdsgiver er det din pligt at give de PV , at dine medarbejdere har brug for . Du bør sikre dig, at sikkerhedsbriller er slidt på alle tidspunkter i løbet af farligt arbejde og emner såsom hårde hatte slidt når det er nødvendigt . En håndhævelsespolitik bør udarbejdes med sanktioner over for de ansatte , der ikke opfylder kravene.
Jeres pligt som arbejdsgiver er også at holde op MSDS ark . Dette er påkrævet af OSHA , og der er bøder for manglende overholdelse. Gør dine medarbejdere opmærksomme på hvor man kan finde disse plader , og hvilke oplysninger de indeholder . Afhjælpe eventuelle sprogbarrierer problemer, der eksisterer , og hvordan man kommunikerer med din ikke engelsktalende medarbejdere risici, der findes .
Hold din førstehjælpskasse lager og brandslukkere og brandalarmer i god stand.
Hold vagter og sikkerheds anordninger på dit udstyr , selv om at fjerne dem sparer arbejdstid . En arbejdsplads skaden kunne koste langt mere end de par dollars invaliderende en sikkerhedsanordning sparer .

3 .
Vær opmærksom på faren hele vejen rundt. Pligten for både arbejdsgivere og medarbejdere er til konstant at overvåge arbejdsmiljøet for farer , der kan forårsage en ulykke . Hold udstyr i god drift stand og sørg for vagter er på tværs af farlige bevægelige dele . Hold advarselsskilte op omkring farlige maskiner .
God husholdning er afgørende for en sikker arbejdsplads . Holde elektriske ledninger pænt , gulve fejet og ren og genstande stablet sikkert og pænt er meget vigtigt. Sikkerhed er ikke kun en personer ansvar , men alles .
Hold regelmæssige sikkerhed møde for at drøfte, hvilke skridt at tage for at forhindre arbejdsulykker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.