hvordan man kan forstå, hvordan kliniske forsøg , hvis du er en patient - del 1

Uden frivillige og kliniske forsøg , vil forskningen samfund har en meget vanskelig tid at bevise nye terapeutiske ideer og tilbyde nye behandlinger til offentligheden. Advarselsmærkaterne på din medicin flasker og fødevarer ikke ville være muligt, hvis de ikke var blevet identificeret gennem kliniske forskning og generøsitet af kliniske forsøg patienter . Så denne 2- del artiklen er for de patienter , der ønsker at bidrage , men er bange på grund af alle de skrækhistorier , de har hørt fra fortiden. Nogle af disse skrækhistorier er sande , men tiderne har ændret sig , og foranstaltninger er på plads for at forhindre gentagelse . Læs videre og forstå, hvordan kliniske forsøg arbejde , og hvor vigtigt dit bidrag er at bringe ny medicin og nye medicinske behandling til dem, der lider af sygdom som kræft

Du skal bruge: .
Ønske om at melde sig frivilligt til et klinisk forsøg


1 .
forstå forskellige kliniske forsøg faser .
Der er fire faser af et klinisk forsøg . Du fik det-Fase 1 , Fase 2 , fase 3 , og fase 4 . Fase 1 er for raske mennesker ( typisk universitetsstuderende har disse , fordi de har værdi ) , og målet er at se, hvor sikkert det undersøgte produkt er for mennesker at bruge . Det har allerede bevist sikkerhed i dyr eller det ville ikke gøre det til mennesker , men fordi kroppen er forskellige, skal medicinske forskere vise samme sikkerhed for mennesker , før de giver det til syge mennesker . Den sunde kliniske undersøgelse patienter der normalt holdes i en medicinsk facilitet for et bestemt tidsrum , der skal overholdes , og at have medicinsk personale umiddelbart tilgængelige , hvis nødvendigt.
fase 2 , 3 og 4 er en masse som fase 1 kliniske forsøg , medmindre de har måske lært ting, som de nu kan fortælle dig at se ud for . De kunne have bemærket en masse af forsøgspersonerne rapportering hovedpine , diarré , kvalme , uklarhed eller noget i den retning . Vi kalder disse bivirkninger , og du skal fortælle lægen , så de vil vide at rapportere det som en mulig bivirkning ved den eksperimentelle produktet . Fase 2 klinisk studie også tjekke for effektiviteten , eller om produktet virker . I fase 2 , start klinikere med et mindre antal syge mennesker til at teste produktet på at se , om de gør samt raske mennesker gjorde . . Så i Faser 3 og 4 , de øger antallet af syge mennesker til at se, hvor godt produktet virker

2
Du har rettigheder-kender dem

Du har flere rettigheder, samtidig med at deltage i et klinisk forsøg . Du har ret til at vide, hvor mange mennesker der deltager i kliniske forsøg , og at du ikke er den eneste . Din vigtigste rettighed for alle er " ret til at nægte " . Selv om det er din normale læge ( kaldet den primære sundhedstjeneste læge eller PCP ) fortæller dig om det kliniske forsøg , har du ret til at bare sige " Nej " . Lægen kan ikke straffe dig på nogen måde for at nægte at deltage i et klinisk forsøg . Dit niveau af pleje og behandling skal forblive den samme . Hvis du starter det kliniske studie , har du stadig ret til at forlade eller trække sig. Bare fortælle dem, du ikke ønsker at gøre det længere. Men husk, at det var et eksperiment så gå tilbage til eftersyn som anvist , og sørg for du er ok og ikke oplever bivirkninger . Dine rettigheder skal være beskrevet for dig skriftligt i en informeret samtykke form eller informeret samtykke dokument . ( Se mere på informeret samtykke i trin 7) .
3 .
Hvad er en " Placebo " ?
Hvis der i en blindet klinisk studie (og mange er ) , kan du ende op med et placebo eller aktiv behandling ( dvs. eksperimentel produkt ) . En placebo er hvad vi kalder en " sukker pille " . Der er ingen medicin i det hele , og det har ingen medicinske fordele . Når jeg ser folk på en " sukker pille " siger de fik følelsesløshed , svimmel eller nogle sygdom efter at have taget det i en klinisk undersøgelse , er det sandsynligvis , hvad vi kalder en " placebo- effekt "eller " dine tanker ved at spille tricks " på dig .
4 .

Hvad er forskellen mellem et klinisk forsøg , og en klinisk undersøgelse ?
Der er ingen forskel mellem et klinisk forsøg , og en klinisk undersøgelse . De betyder det samme-nogle mennesker bare bruge forskellige ord
5
Hvad er en protokol
En protokol er en meget gerne en opskrift . ? . Det fortæller lægen hvad man skal gøre for at få de nødvendige oplysninger til at bevise over for FDA ( Food and Drug Administration ) , at den undersøgte produktet virker og bør gives til folk til at hjælpe dem .
6 .
Hvad er inklusion og eksklusion kriterier ?
og fravalg kriterier eller regler , der fortæller den læge, der kan og hvem kan ikke accepteres i den kliniske retssag . Den kliniske forskning koordinator , sygeplejerske eller læge vil bede Dem disse spørgsmål for at se, hvis du opfylder betingelserne . Hvis du lever op til reglerne for godkendelse , vil du blive bedt om at underskrive en informeret samtykke indvilliget i at deltage .

gode råd og advarsler


 • Hvis du deltager i en kliniske forsøg , og du ikke nogensinde se lægen , er du altid ses af sygeplejersken eller et klinisk forskningskoordinator , bede om at se lægen . Hvis det fortsætter , rapportere det til din etiske udvalg. ( Disse rapporter kan gøres anonymt , og EF sandsynligvis ikke vil afsløre din identitet alligevel) .
 • Få at vide det medicinske folk kører det kliniske forsøg . Sponsorer validere læger , før du vælger dem , så du ikke bekymre dig om lægens legitimationsoplysninger . Spørg den kliniske forskning koordinatoren om deres uddannelse , især hvis de laver fysisk eksamener . Afhængig af din placering , kan kun visse medicinske personer ( andre end en læge ) lovligt udfører fysisk undersøgelser af patienter .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.