hvordan man kan forstå orkanen intensitet

Orkan intensitet måles på en skala kaldet Saffir-Simpson Hurricane Scale . Denne skala er baseret på vindhastighed og giver en idé om omfanget af de skader , der kan forventes fra en given orkan . Her er hvordan man kan forstå orkanen intensitet ved hjælp af Saffir-Simpson skalaen
1
Kategori Et orkanen

Denne kategori af orkan er kendetegnet ved vindhastigheder på 74 til 95 miles i timen . Den eneste reelle skade, der opstår i forbindelse med en kategori en orkan er at unanchored strukturer . Godt forankret bygninger er normalt skånet .
2 .

kategori to orkan .
Med denne orkan intensitet , vind er normalt mellem 96 og 110 miles i timen . Med en kategori to orkan , kan træer og buske blive stærkt beskadiget med nogle skader på bygninger , især vinduer og døre , der ikke var opbragte op .
3 .
Kategori Tre orkanen .

Denne orkan intensitet bringer vindhastigheder på 111 til 130 miles i timen . Nogle bygninger er beskadiget med dette niveau af storm , især mobile homes og mindre boliger . Træer og buske kan hjemstedsfordrevne fra jorden . Lavtliggende områder kan være nødvendigt at blive evakueret .
4 .

Kategori fire-orkanen .
Med denne orkan intensitet , betydelig skade sker normalt med vindhastigheder på fra 131 til 155 miles i timen . Ud over træer og buske blive blæst over , kan beskadige døre og vinduer i bygninger, der optræder sammen med ødelæggelsen af mobilhomes . Lavtliggende områder vil være nødvendigt at blive evakueret .
5 .
Kategori Fem orkanen .
Dette niveau af storm har vindhastigheder på 155 miles i timen eller mere . Ødelæggelserne er normalt svær med forankrede bygninger har alvorlige tag skade og fuldstændig destruktion af mobile homes og mindre bygninger . Træer og buske er helt ødelagt på dette niveau i orkanens intensitet . Dette niveau af orkan skade er ganske dyrt i form af skader på ejendom og eventuelt i form af menneskelig skade.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.