hvordan man kan gå grøn under graviditet

Going grønne er på alles sind i øjeblikket . Enhver tid kan være et godt tidspunkt at skifte til en miljøvenlig livsstil . En tendens , der bliver stadig mere populær , er at gå grøn under graviditet, fordi det er sundt for både moderen og det ufødte barn . Her er nogle af de ting, der vil være til gavn for nogen spekulerer på, hvordan at gå grøn under graviditet
1 .
Har en positiv indstilling om at gå grøn . Mange mennesker gør beslutningen om at gå grøn , fordi det er den nuværende tendens . Medmindre du virkelig ønsker at gøre livsstilsændringer , der er forpligtet til at gå grøn , er du aldrig vil være i stand til at gøre det . Være begejstret gøre miljøvenlige ændringer i din livsstil og du vil blive mere tilbøjelige til at gøre det .
2 .
Spis sundere fødevarer . Økologiske fødevarer er et godt valg , hvis du har råd til dem . Hvis ikke , så prøv at øge mængden af frugt og grøntsager, du spiser . Kød , animalske biprodukter og forarbejdede fødevarer er formentlig kommer til at spille en vis rolle i din kost . Det er bedst at undgå at spise disse fødevarer i for store mængder , dog . En velafbalanceret kost , der hovedsagelig består af frugt og grøntsager , er meget sundt .

3 .
Læs etiketterne , når du bruger produkter til personlig pleje . Nogle af de forskellige produkter, som du bør holde øje med bl. a. hårspray , hårfarve , deodorant og parfume . Hvis de fleste af ingredienserne er ukendte , så er det en god idé at vælge økologisk eller naturlægemidler versioner . Under alle omstændigheder er det vigtigt at være opmærksom på , hvad du lægger i eller på kroppen .
4 .
Vælg miljøvenlige rengøringsmidler . Regelmæssig rengøring produkter er kendt for at indeholde meget store mængder af kemikalier . Siden miljøvenlige produkter er designet til folk, der fører grøn livsstil , vil du ikke behøver at bekymre sig om de skadelige virkninger , som de kan have på kroppen og miljøet . Selvom du måske slap ud , når det kommer til rengøring , mens du er gravid , vælger de rigtige produkter kan gøre en enorm forskel .
5 .

Køb en hybrid bil, hvis du har råd til en . Da nye mødre ofte handel i deres gamle biler til en ny bil, der er udstyret til en baby , det er det perfekte tidspunkt til at vælge en bil , der er venlig for miljøet . Du vil også kunne spare penge på gas , som kan være nødvendige , når du har et barn at tage sig af .

gode råd og advarsler


 • Husk at foretage enkle livsstilsændringer er en fantastisk måde at gå grøn .
 • Tilskynd dine familiemedlemmer til at gå grøn med dig .
 • Genanvendelse er en af de bedste måder at gå grøn , men mange mennesker ikke gør det.
 • Vær opmærksom på dit helbred . Hvis du føler dig syg efter at have foretaget livsstilsændringer , genoverveje .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.