hvordan man kan give op cigaretter

Lad os se det i øjnene . En af de sværeste ting , du nogensinde vil gøre, er at give en cigaret . Rygning er en afhængighed , der er vanskelig at overvinde . De fleste mennesker , der prøver ikke vil forlade første gang . Der er nogle afprøvede og sande metoder , der vil hjælpe dig holde op . Hvis du følger dem, vil du helt sikkert være mere tilbøjelige til at lykkes . Her er mit råd om dette liv og død beslutning om, at millioner af rygere ansigt hverdagens
1
Angiv en dato . at holde op . Nummer et vigtigste ting at gøre, når du ønsker at kvitte tobakken cigaretter er at have en plan . Sørg for at du har en dato på din kalender , der er mindst et par uger væk og op til 2 måneder før tid .
2 .
Har penge sat til side . Du vil være sikker på at du har sparet nok penge i tilfælde af nødsituationer . Du ønsker ikke at skulle beskæftige sig med nogen større stressende situationer, hvor du er at holde op . At have penge nok til at løse eventuelle regninger eller bilreparation , der måtte opstå i de første 2 måneder er afgørende .

3 .
Tabe sig , før du afslutter . Du er næsten sikker på at få nogle efter du afslutter . Vær forberedt til dette. Motion et par gange om ugen i ugerne op til din afslutte dato . Prøv at skære ned på din fødeindtagelse .
4 .
Hvis du ryger inde tager det udendørs . I ugerne op til din afslutte dato , begynder at ryge udenfor . Det vil blive besværligt og tvinge dig til at skære ned . Du vil også begynde at lægge mærke til lugten i din bolig og på tøjet . Det vil give dig yderligere grunde til at holde op .
5 .

Stock op på stoppe med at ryge hjælpemidler . Få plastret , nikotin tyggegummi og andre nye produkter på markedet, som lægen anbefaler . Sørg for at du har læst vejledningen og ved, hvad du vil gøre godt før din afslutter dato .
6 .
Har en masse tyggegummi , møntfabrikker , sutte slik eller noget andet , der kunne holde din mund travlt .
7 .
Buy stressbolde at bære med dig overalt for at holde dine hænder travlt .

8 .

Hvis det er muligt , planlægge afspadsering på arbejdet omkring din stoppe dato for at opretholde en tilstand af mindre stress .
9 .
Køb en meditation bånd for at slappe af dit sind og lære , hvordan at bruge det .
10 .

fortsætter med at ryge cigaretter regelmæssigt op til din forlade dato , og være parat til at opleve store angst 2-3 dage og op til dagen af rygestop dato .

11 .
Røg lige så meget som du vil op til din forlade dato , og endnu mere , at de normale , hvis du vil. Indser, at dette vil være din sidste par uger eller måneder, du nogensinde vil ryge .
12 .
Kom i den tankegang , at det er det. Du vil lykkes denne gang . Der er ingen chance for fiasko . Du er forberedt , og du vil afslutte .
13 .
Fortæl folk , at du er at holde op . Hvis de håner , er det ok . Du ved, du vil lykkes . Gør det til et punkt til at bevise at de tager fejl .
14 .
På din forlade dato og tidspunkt smider , hvad der er tilbage af dine cigaretter . Jeg ved, at de er dyre , men ikke give dem væk . Dit mål er at adskille dig selv fuldstændigt fra denne vane .
15 .
Vid , at dette er en rejse, som aldrig vil ende . Det er en livslang kamp , men smerten letter med hver røg-fri dag , der går .
16 .
Vid , at når du afslutter du vil lide gennem en periode med ekstrem angst og måske endda sørge lidt for dine venner ( cigaretter i dette tilfælde) . Dit sind vil forsøge at retfærdiggøre nogen grund for dig at fortsætte med at ryge . Når disse tanker indtaste dit hoved , vend dit sind straks nogle andre tanker. Skubbe tankerne væk .
17 .
Vid , at du vil tænke over cigaretterne mere , end du nogensinde har . Hold dit sind rationelle . Forstår, at din afhængighed er opfyldt gennem uanset nikotinsubstitution metode, du har valgt ( i. e. Nicorette , plasteret , osv. ) . Hvad skal tages op , er du psykisk afhængighed .
18 .
Vid , at du vil have stærke følelser af vrede , depression , træthed og ekstreme følelsesmæssige op-og nedture . Nikotin er en kraftig stof og er en velkendt stimulans . Det har været sammenlignet i den vanedannende kvaliteter til heroin . Det er vigtigt at vide , at du kan slå dette. Du har magt over dette stof .
19 .
Vid , at de fysiske og psykiske afhængighed vil passere . Det kan tage uger for den fysiske afhængighed, og år for de psykologiske , men denne proces er beslægtet med den sørgende processen . Tid mindsker smerten .

gode råd og advarsler


 • Må ikke kost og rygestop på samme tid
 • Øvelse under processen for at afhjælpe stress
 • Bliv væk fra folk, der ryger
 • Få masser af søvn
 • Spis , når du vil til, men prøv ikke at spise for meget
 • Bekræft negative følelser som en midlertidig tilbagetrækning symptom
 • Hold en kalender over dage, der er gået siden at holde op
 • Hold en dagbog eller journal
 • Gå ikke-rygende steder som film theatres og restauranter
 • Tal om dig selv , som om du er en ikke-ryger
 • Bliv væk fra folk, der er negative om processen

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.