hvordan man kan have med gigt

. tips og forslag til havearbejde med gigt
1 .
Gigt er en tyv . Det gør du ønsker at stoppe med at gøre de ting, du har haft, og det gør du tror, to gange , før du prøver noget nyt . Det er logisk at tro, at hvis du ikke bruger dine led , vil gigt ikke gør så ondt eller vil stoppe skrider frem. Det virker ikke på den måde . Hvis du holder op med leddene du begynde at miste mobilitet i dem . Det trick er at ikke lade tyven slippe afsted med alt . Så hvad skal du så gøre?
2 .
Hold aktive . Fra læger , hånd terapeuter og liv lektioner jeg har lært , at aktiviteten er vigtigt, men i en form ændret fra den måde, du plejede at gøre tingene på. Der er masser af ergonomiske værktøjer derude , men du skal måske prøve forskellige dem at se, hvilke arbejder det bedste for dig . Hand terapeuter anbefaler at bruge værktøj med tykkere " polstret " håndtag . Det centrale er at reducere virkningerne og vibrationer af slående og for at undgå for meget stress på leddene . Dette kræver en lidt blødere greb end de fleste værktøjer er . Et selskab , Hand venligt Garden Tools har et godt udvalg af værktøjer med denne type af greb . Du kan se deres online butik ved at klikke på linket under Ressourcer på bunden af denne artikel .

3 .
Prøv længere håndteres værktøjer . En hånd værktøj med en længere håndtag (den på billedet har en 15 tommer håndtag ) vil tillade dig at bruge begge hænder for gearing når det er nødvendigt . Dette holder stress fra at være på netop din dominerende hånd . Den udvider også din rækkevidde , hvis du bruger den ene hånd . Hvis du også har gigt i ryggen eller knæ , den udvidede rækkevidde kan gøre en stor forskel .
4 .
Tag det roligt . Hvis du elsker at være i haven , det er så let at overdrive det, når solen er varm og ukrudt truer med at overtage verden . Det sværeste er at indrømme , at du ikke skal gøre det hele selv . Lad folk hjælpe dig med de tunge ting . Efter alt ,
det er , hvad Gud har skabt teenagere til .

5 . overveje at gå til højbed havearbejde . Der er mange stilarter af højbede . Hverve familie og venner til at hjælpe dig med at opbygge din , tak. Højbede kan være meget enkel i design eller som kunstfærdige som din fantasi dikterer . Hvis du holder det enkelt , er det en stor weekend projekt for at handyman i dit liv . Hvis du ikke har en familie handyman , kan du overveje nærmer din kirke eller lokale borgergrupper . De ofte glade for at donere tid til en god gerning . Det er en berigende oplevelse for alle . Når det tunge arbejde er gjort, rejste haver er nemme at vedligeholde og alt fra blomster til grøntsager blomstre i dem . Du kan fylde senge med jord , der er nem at arbejde og ukrudt er nemmere at styre .
6 .
Prøv håndmassage . I slutningen af dagen , vil en blid håndmassage hjælpe med at reducere inflammation . Brug din foretrukne hånd lotion eller olie . Hold din hånd med fingerspidserne op og massage i en nedadgående bevægelse , startende med fingerspidserne og arbejde hen imod albuen . Dette er endnu bedre, hvis du har nogen, der kan gøre det massage for dig !

gode råd og advarsler


 • Lyt til din krop . Kun du kan fortælle , når stress er for meget på dine led .
 • Foråret er på vej . Hvis nogen du elsker , er en gartner med gigt , overveje at give dem en række drivkræfter og et " gavekort " til at bygge dem en højbed haven . Se min artikel om bygning tilgængelige højbed haver . Det vil bringe glæde for alle involverede .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.