hvordan man kan hjælpe et hjerteanfald offer

Hjerteanfald er en almindelige dødsårsag . Selv om intet kan være i stand til at forhindre en forestående hjerteanfald , kan en hurtig fremgangsmåde fra en tilskuer hjælpe med at forhindre dødsfald . omgående at træffe foranstaltninger , hvis nogen mener, de har et hjerteanfald , eller du vidne til en hjerteanfald ske , normalt viser sig ved pludselige kollaps

Du skal bruge: .
automatisk ekstern defibrillator
Aspirin .
Nitroglycerin .
Ilt.


1 .
Ring 911 . Hvis du er i et offentligt sted , så send nogen til at finde en automatisk ekstern defibrillator ( AED ) hvis du har brug for det . Den automatisk ekstern defibrillator er en bærbar chok system, der analyserer hjerterytmer og rådgiver , hvis en chok er nødvendig. Under en hjertestop , kan hjertet oprette en uregelmæssig slå , som kun en elektrisk stød kan regulere . Hvis du har startet CPR og nogen kommer med en AED , skal du følge anvisningerne på maskinen . Det vil fortælle dig præcis, hvad du behøver at gøre, indtil hjælpen kommer .
2 .
Check ofrets luftveje , vejrtrækning og cirkulation , hvis ofret har brudt sammen . Give CPR efter behov. Hvis du har adgang til en AED , bruge det . Efter at du tilslutte den til patienten , retninger efter på maskinen , vil den fortælle dig , hvis et stød tilrådes , eller hvis du bare nødt til at holde gør CPR . Hvis du følger anvisningerne , kan du ikke gå galt .

3 .
Giv offeret en aspirin til at synke ( medmindre han ikke kan tage aspirin på grund af en kontraindikation med sin anden medicin ) , hvis offeret har ikke brudt sammen og er stadig vågen og opmærksom på sine omgivelser .
4 .
forblive rolig . Hold offeret ro med at minde ham om, at du er der for at hjælpe , og at nødhjælp er på vej .
5 .

hjælpe ofret i at tage en nitroglycerin pille , hvis han har en .

6 .
bruge ilt , hvis de er tilgængelige . Det vil hjælpe offeret ånde bedre og mere effektivt ved at bruge mindre energi til at gøre det .
7 .
fortsætte med at vurdere offeret indtil nødsituationen holdet ankommer . Hvis der på noget tidspunkt offeret pludselig stopper vejrtrækning , re-vurdere situationen og give HLR efter behov .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.