hvordan man kan holde køligt i varmt vejr

Sådan er kold i varmt vejr synes at være en gamle spørgsmål , især i regioner , hvor sommersæsonen kan være brutal . Varme -relaterede problemer kan spænde fra let ubehag hele vejen til truende medicinske tilstande , såsom hedeslag , varme kramper og hedeslag . Denne artikel vil give nogle pejlemærker for at hjælpe dig med at holde køligt i varmt vejr

Du skal bruge: .
Vand
Bomuldstøj .
Nogle plastik flasker .
Lotion /hud toner .

Et generisk spray flaske .


1 .
Cotton tøj er konge i varmt vejr . Bær løstsiddende bomuldstøj , lys hvis det er muligt . mørkere farvet tøj absorberer mere varme , når du er udsat for direkte sollys
2

Fyld en sprayflaske med vand og butik. den i køleskabet . Når du kommer tilbage i efter at have været udenfor i et stykke tid , spray dit ansigt med koldt vand fra sprayflaske .
3 .
Hold lotion /hud toner i køleskabet samt til en forfriskende , kold følelse , når du anvender dem til din hud .
4 .
Find nogle offentlige steder med aircondition ( i. e. offentlige biblioteker, indkøbscentre etc. ) for at ænder ind i et par minutter i løbet af dagen , så du vil ikke tilbringe hele dagen i varmen .

5 .
Hold nogle plastflasker fuld af vand i fryseren . Snup en før turen går ud i varmen . Som dagen går på , vil isen smelte og give dig en god forsyning af koldt vand .
6 .
Arranger dine daglige aktiviteter foregår primært i de tidlige morgentimer eller sent aftentimerne , da de er køligere tidspunkter af døgnet .

gode råd og advarsler • Dette kan synes som om, jeg det er indlysende , men hvis det er for varmt , blive indendørs . Må ikke forsøge at være en super-helten . Også være særlig opmærksom på børn , ældre , eller nogen , der kan være mere modtagelige for varmerelaterede sygdomme . . . . de bliver nødt til at blive udsat endnu mindre for varme.
 • Undgå koffein -baseret eller alkohol-baserede drikkevarer . Koffein og alkohol er begge inddampet stoffer , og hvis det er én ting , du har brug for i varmt vejr , det er vand .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.