hvordan man kan lagre nødhjælp fødevarer

Har du nogensinde været i en købmand , hvor lastbiler var forsinket i to dage ? Det er ligefrem skræmmende at se, hvor hurtigt hylderne tomme ud . Det er en smart idé at lagre akut fødevarehjælp bestemmelser , så du kan pleje din familie i katastrofesituationer

Du skal bruge: .
plads til at gemme din nødsituation mad lager
Money.
Liste over nødsituation fødevarer , du ønsker at købe .1 .
Find en plads i dit hus , der er tørt, og at stort set forbliver den samme temperatur året rundt . Du behøver ikke en ti fods af ti fods værelse . Halvdelen af et skab er masser af plads til en akut fødevarehjælp lager , som vil vare flere mennesker et helt år .
2 .
Oprette en overordnet liste over akut fødevarehjælp forsyninger din familie har brug for . Adskillige uddannelsesinstitutioner sites har en vejledende liste , men der kan være ting, du anser for at være afgørende, at der ikke er på deres lister . ( Se nedenstående ressourcer for et link til en liste over et års forbrug af mad , bør du lagre . )
3 .

Beslut , om du kan købe ting på din fødevarenødhjælp indkøbsliste højre væk, eller hvis du skal købe et par ting ad gangen, indtil dit lager er færdig . Det er bedre kun at have en del af dit lager , end at give helt op på at købe alting på samme tid , fordi du ikke har råd til det og så har slet ikke noget , når katastrofen rammer . f du køber dine varer ét ad gangen , er alt hvad du virkelig har brug for $ 25 til $ 50 om måneden . Prioriter din fødevarenødhjælp indkøbsliste og købe det første punkt på det i dag . Næste måned , købe den anden post .
4 .
Tjek din fødevarenødhjælp lager hver måned for at være sikker på det ikke er at opretholde eventuelle skader og for at revurdere , om din liste opfylder dine aktuelle behov . Hvis du lige har opdaget du er gravid , eller du har tilføjet et kæledyr kanariefugl til husstanden , vil du ønsker at tilføje til din lageret .

gode råd og advarsler


 • Overvej levetiden af forskellige produkter . Tørrede og frysetørrede fødevarer kan vare ti år eller mere , hvilket gør dem en smartere investering end fødevarer , der skal anvendes eller smidt inden for et år .
 • Tænk over hvad du køber . Vil du virkelig ønsker at spise 80 portioner af et mærkeligt klingende suppe ?

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.