hvordan man kan lære dine børn at svømme

Svømning er ikke motion for børn , det er en nødvendig evne for alle børn at lære , ligesom at krydse gaden . Med drukning er den næststørste årsag til utilsigtede dødsfald blandt spædbørn og småbørn , er der næsten ingen grund til børn bør ikke udstyre med disse ikke kun sjovt, men overlevelse færdigheder

Du skal bruge: .
Pool
Ekspert svømmer der kender CPR .


1 .

Få dem mens de stadig er unge .
fleste professionelle svømmere har bogstaveligt talt været i vandet deres hele livet . Den yngre du får dit barn interesseret i at svømme , desto bedre. Det vil være så meget lettere , ikke alene vil de være mere entusiastiske , men de vil have mindre eller ingen forudgående forestillinger om svømning eller de udfordringer heraf.
2 .
Igen , få dem, mens de er stadig ung .
Babies også ! Babyer tage til vandet, så naturligt , kunne de formentlig lære dig at svømme . Selv om teknikker er en lidt anderledes med babyer , er det en mere befriende oplevelse for babyer , som de frit kan bevæge sig så meget som de ønsker . Babyer har en naturlig dykning instinkter tidligt , er mere vand end voksne og har generelt bedre opdrift .
3 .
Find en god pool .
Der er en vigtigste ting at kigge efter i en pool, to, hvis din undervisning en baby at svømme . Først og fremmest en pulje , der er gratis fra en masse støj og uro er en god idé . Du vil have barnet til at være rolig omkring dette , skal du huske , at dette vel at være sjovt . Hvis din undervisning en baby , så sørg for , at temperaturen i vandet er mindst 85 grader og aldrig holde dem i puljen i mere end 15 minutter ad gangen , så prøv og bryde det op så meget som muligt .

4 .
Holden og sprøjt .
En overbevisende svømning lektion er ikke en god idé . Dunker og skubbede et barn ind i en pulje kan ske med gode intentioner , men kunne få dem til at undgå svømning igen i fremtiden . Husk , du ønsker at holde dem rolige , når det kommer til svømning . Svømmere og dykkere drukne de fleste gange, fordi de i panik . Der er en teknik til dunker børn og babyer , men det ikke indebærer kraft.
5 .
Holden ( Den rigtige måde )
Stå tæt bag barn med begge dine hænder, der holder barnets talje . Fortæl barnet , du kommer til at sætte dem under vandet . Undgå at sige ord som " dunk "eller " synker ", især hvis de har en frygt for at dette . Fortæl dem, at de vil gå under vandet i 5 sekunder , og at du vil bringe dem op igen. Tælle ned til det , oversvømme dem , vent 4 sekunder , og derefter bringe dem tilbage op langsomt . Gøre dette ved 10 og 15 sekunder vil ikke kun gøre dem mere tillidsfuld af vandet , men mere tillidsfuld af jer så godt. Babyer bør vandet ikke mere end 5 sekunder første gang .
6 .

Flydende teknikker
Få dit barn til at flyde på ryggen ved at lade dem lægge i dine arme , dine arme støtter dem i vandet . Få dem vant til at flytte deres arme og ben til at drive sig selv . Også , få dem til at flyde på maven ved at lade dem holde dine hænder, mens de lå på maven kastede . Lær dem at sparke benene til at drive sig selv .
7 .
Kyst til Kyst
Nu , at barnet har det mest basale teknikker til at styre deres luft, flydende og fremdrift , så prøv en lille øvelse , få dem forsøge at svømme ved dem selv fra den ene ende af bassinet til dig , eller vice vers . Gør afstanden mellem dig og ende af bassinet ikke mere end seks meter . Barnet skal stadig forblive i den lave ende , indtil fuld tillid til , men nu barnet bør være anstændige svømmer .

gode råd og advarsler


 • Babyer har en tendens til at bliver sulten efter at de så svømmer bringe mad .
 • Check med et spædbarn svømning instruktør for at finde ud af mere om klasser , aldersgrupper , og andre ting som om de har brug for barnet at få alle deres skud ( mest don ' t ) .
 • Du bør også købe nogle genanvendelige svømme bleer til dit barn så godt.
 • Medbring et håndklæde .
 • Forsøg aldrig at lære mere end ét barn , hvordan man svømme på samme tid , hvis du ikke en professionel .
 • aldrig beholde barnet i puljen for mere end 30 minutter i alt , så prøv at bryde det op så meget som muligt .
 • aldrig tage barnet svømme , hvis du mener, at de kan være syge .
 • Hvis baby begynder kuldegysninger når som helst , tid til at komme ud og sætte ham i et håndklæde .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.