hvordan man kan leve af bjørne land !

Store dele af USA og Canada er levested for mange bjørne . Som mand lever mere og mere af det område , der plejede at være bære levested , observationer , møder og angreb vil kun stige. Viden er vores eneste beskyttelse
1 .
Bears er store , hurtige , kraftfulde dyr . Deres syn er ikke skarpt , men deres lugtesans er fænomenal . Vores bedste forsvar mod dem er at undgå kontakt .
Det betyder opholder sig væk fra områder, hvor de har været seende . Hvis du planlægger vandreture eller camping i bære land , finde ud af, hvor der har været de seneste observationer og gå et andet sted . Observation af unger kræver ekstra forsigtighed . Små kan have tendens til at halte bagefter . Hvis du får mellem dem og deres mor , er du set som en fare . Der er intet så ond som en mor beskytter sin unge .
Hvis du er i skoven , gå som et par eller en gruppe . Du må ikke se dem , men de vil høre dig . Tale, synge eller grine . Disse er menneskelige lyde , at dyr genkende . Rystelser en lille kan med et par sten i det eller lejlighedsvis klappede kan også give dem advarsel . Fløjter og klokker regnes ikke for fyldestgørende .
Bo i åbne områder , hvis muligt, og hvis du ser dem, før de ser dig , tilbagetog roligt og tage en anden rute .
Holde sig væk fra fiskeri vandløb bjørne er kendt for hyppige og , især i efteråret , når de opbevarer mad til vinteren , holde sig væk fra pletter af modne bær .

Lad din hund derhjemme . Medmindre de er uddannet jægere de også kan bytte for bjørnen og vil højst sandsynligt køre til dig for beskyttelse , og sætter på et angreb .
2 .
Hvis du ser bjørnen , og bærer ser dig , så prøv at bevare roen .
Retreat langsomt og samtidig holde bjørnen i syne . Forsøg ikke at stirre ned .
peberspray er gode at have, men ikke altid så nemt at bruge effektivt .
Træer er mest sandsynligt, tæt ved , men medmindre du er en usædvanlig hurtig bjergbestiger , de er ubrugelige . Bears er hurtigere . Hvis de ikke kan nå dig , og træet er skrøbelig , vil de ryste dig ned .
Hvis det er indlysende, at bjørnen vil angribe dig have valgmuligheder .
Grizzlies , den store bjørne med puklen i skulderhøjde , sandsynligvis vil SWAT dig ned og derefter lege med dig . De har utroligt kløer , der kan gøre frygtelige skade. Fall nedad , beskytte dit hoved og nakke og spille død . Mange mennesker , selvom såret , har overlevet Grizzly angreb ved at gøre netop dette .
sorte bjørne , desværre oftest ser dig som mad , og du bliver nødt til at være parat til at kæmpe for dit liv . Spille døde med dem er uden forsvar. Du skal muligvis bruge en klub til næsen , din kniv eller noget rådighed til at forsøge at afværge et angreb . Du kan ikke løbe fra nogen bære .

3 .
Hvis du er camping , er du højst sandsynligt gør det i bære land . Opbevar din mad i god containere , højt i et træ , væk fra dit telt .
Opbevar dine skrald ordentligt væk fra din lejr eller begrave det dybt . Sørg for, at der ikke er noget med blod på det i nærheden af hvor du sover .
Tæt befolkede områder , selv nær nogle af de større byer , er bjørne ser ud til at fouragere i skraldespande og i sidste ende udgøre en fare .
Hvis du syn en bjørn i nærheden af et befolket område , rapport det, så det kan sikkert fjernes, før det bliver farligt og skal destrueres .
4 .
Aldrig feed bjørne eller se dem som foto muligheder . Overlade dette til eksperterne. Beskytte vores bjørne ved at undgå dem .

gode råd og advarsler • Hvis du er i området af de andre store bjørn, isbjørnen , søge ekspertrådgivning om , hvordan at beskytte dig selv . Følg den .
 • Ingen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.