hvordan man kan melde sig frivilligt til redning squads

Ethvert samfund har brug for dem . Rescue squads er bogstaveligt talt livet sparere. De er de første til at ankomme på scenen og til at administrere hjælpe dem, der er i traumatiske situationer . Ikke alene skal de hjælpe de sårede , skal de holde tilskuere rolig og indsamlet . Rescue squads er altid brug for frivillige . Mens en ekstra person ved hånden kan udnyttes , uanset hvor meget dygtighed , du har , findes der måder at forberede dig selv og ting at vide for at melde sig frivilligt til en redningsaktion trup
1 .
Få ordentlig uddannelse, herunder en attest i CPR ( genoplivning ) . Som den første på scenen i en ulykke, katastrofe eller hjemme nødopkaldet , denne viden er grundlæggende for at redde liv , som hvert sekund tæller . CPR klasser udbydes normalt lokalt . Ring til din lokale rednings trup eller hospital for at finde ud tidsplanen for certificering klasser .
2 .
Bliv uddannet som en EMT . EMTs skal bestå en praktisk prøve samt en skriftlig en . Nogle stater kræver EMT-paramediciner uddannelse . EMTs er uddannet i håndteringen af uventede fødsel , hjerteanfald , knoglebrud , blødninger , naturkatastrofer og andre traumer-relaterede hændelser . Tidsplanen for EMT kursus uddannelse kan også fås hos din lokale rednings -afdeling .

3 .
Sørg for at du har pålidelige transport . Frivillige til redning squads nødt til at have adgang til transport , som de er kaldet til at redde scener uden varsel . Under pålidelig transport og en licens er et must .
4 .
Kontakt din lokale rednings hold direktør eller kaptajn for at finde ud af, hvad der præcist er forpligtet til at deltage . Hver stat og kommune kan have forskellige krav og tidsrammer for at gennemføre dem , selv om uddannelsen grundlæggende vil være den samme .

gode råd og advarsler • grund af karakteren af arbejdet og beskæftiger sig med ofre , et kursus i psykologisk rådgivning er en rigtig god idé , men ikke normalt et krav .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.