hvordan man kan minimere madaffald skyldes strømsvigt

Strømudfald kan være sjovt som barn , at spille brætspil med stearinlys . For de voksne , men de bringer en hel liste af problemer. En stor bekymring , når strømmen går ud , især når det forventes at være ude i en længere periode , er , hvordan man holder al den mad i dit køleskab og fryser fra fordærves . Det er muligt at lade lidt gå til spilde med lidt fremadrettet tænkning og beredskabsplanlægning
1 .
Hold nedkølet mad på eller under 40 grader Fahrenheit og frosne fødevarer på eller under 0 grader Fahrenheit .
2 .
Hold fryseren og køleskabet døre lukket , kun åbne dem når det er absolut nødvendigt . At gøre det holder så meget kold luft i hver som muligt .

3 .
vide når at flytte din mad . Efterlad ikke uåbnede mad i dit køleskab i en strømafbrydelse i mere end 4 timer. Må ikke holde mad i fryseren længere end 48 timer, hvis den er fuld , 24 timer , hvis det er halvt fuld .
4 .
Brug tør eller blokere is for at holde dit køleskab og fryser så koldt som muligt . Sørg for , at du ved , hvor tørt og blok is kan købes i god tid , så du kan købe det så snart som muligt under en strømafbrydelse .
5 .

Hold maden indendørs . Forsøg ikke at holde maden frisk ved at sætte det ud i sneen , hvis vintervejret er skyld i din strømsvigt . Placering mad udenfor udsætter det for sollys , som kan medføre, at maden at tø , selv i meget koldt vejr .
6 .
genfryses noget mad i fryseren , der stadig har iskrystaller eller 40 grader Fahrenheit eller derunder. Dette foder er stadig god .
7 .
Prøv at finde en ven eller et familiemedlem , der bor lidt tæt på , som stadig har magten . Se, om han kan spare nogle rum i hans køleskab eller fryser til at gemme nogle af dine fødevarer , før strømmen er genoprettet . Nogle gange , i løbet af en strømafbrydelse , vil et hus kun et par gader over stadig have strøm, mens din magt er ude .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i tvivl , smide det ud . Forsøg ikke at afgøre, om en fødevare er stadig god , efter en strømafbrydelse ved at smage den . Hvis du ikke er sikker på, om en vare er stadig god , er det bedst at slippe af med det bare for at være sikker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.