hvordan man kan øge din energi niveauer

Feeling drænet ? Her er fem forskellige måder at hjælpe med at øge din energi niveauer, og efterlader dig følelsen forfrisket , genoplades , og forynget
1
<. br > fodre din krop godt
Steady blod-sukker niveauer er nødvendige for vores krop til at fungerer fuldt ud og fungere godt . Blodsukker er påvirket af de fødevarer, vi spiser og niveauer , der er for lavt eller for højt kan udløse træthed . Fødevarer, der består af simple sukkerarter ( dvs. donuts ) vil medføre, at din blodsukker til at stige hurtigt derefter styrte , så du langt mere træt end før .
Start din dag med en solid morgenmad komplet med komplekse kulhydrater , såsom fuldkorn toast eller havregryn , og protein , såsom æg . Kulhydrater kombineret med protein og en lille mængde fedt vil holde dit blod sukker støt stigende over flere timer .
2 .
Get More Shut-Eye
Sleep er kroppens naturlige måde forfriskende og foryngende selv , og dermed søvnmangel er en af de mest almindelige årsager til træthed og lavt energi niveau . Den gennemsnitlige person har brug for overalt fra 7 til 9 timers søvn hver nat til at fungere på deres bedste .
at prep din krop til en god nats søvn , slap for en time , før du har planer om at sove-hvis du ønsker at sove på 11:00 , for at slappe af på 22:00 begynde Luk computeren ned og drej fra fjernsyn .

3 .
være positive
huser negative følelser som vrede og had kan spilde så megen dyrebar energi og kan forlade dig hele tiden følelsen udmattet og slidt ud . Folk , der synes at være tilfredse , men er sydende indeni har langt mindre energi end dem, der er naturligt munter . Så vær positiv og gøre en samvittighedsfuld indsats for at få en god holdning-! . chancer er du vil bemærke en verden til forskel
4
Soak Up the Sunshine
Vidste du vores energi niveauer er synkroniseret med årstidens lys cykler ? Det er derfor, mange kvinder begynder at trække , når efteråret starter . Faktisk . enkeltpersoner, der kæmper med mild depression i vintermånederne er kendt for at have Seasonal Affective Disorder Få regelmæssige doser af solskin , selv om det er kun et par minutter om dagen . Naturligt sollys øger kroppens produktion af kemikaliet serotonin , som påvirker følelser af lykke og energi .
5 .

Pick-Me Ups
Det er uundgåeligt , at der vil være disse tider , hvor du ikke får nok søvn , eller du ikke har tid til at spise en ordentlig morgenmad før arbejdet . Hvis du begynder at føle dig trække i løbet af dagen , snack på bær eller nødder , der er pakket med energi -givende næringsstoffer . Drik noget vand , der vil holde dig hydreret ( dehydrering , endda lidt , kan forårsage træthed ) . Prøv en energi supplement eller kvintessens kop kaffe for at få dig i gang. Og sørg for atfå en god nats søvn !


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.