hvordan man kan overveje de fattige , hvis man er rig

Jeg regnede da en masse rige mennesker jeg kender ( ikke godt, men har mødt før), eller høre om , synes ikke at vide eller huske , hvad det vil sige ikke at have penge . Jeg regnede denne guide kan hjælpe dem med at forstå situationen for de fattige i vores land

Du skal bruge: .
ønske om at virkelig at forstå fattigdom nu!


1
. Anerkende de fattige i vores land er ikke så meget bedre ud som det ser ud . Mange af dem er tvunget til at sove i papkasser , forladte bygninger eller andre farlige krisecentre . Der er ikke altid nok plads i hjemløse krisecentre og nogle få lukket ned , fordi naboerne klager , manglende finansiering , osv. Også, de hjemløse ikke får frisk , varm , dejlig mad hele tiden . Nogle grave efter rester i skraldespande eller er nødt til at spise den måde , de kan , ligesom snitching æbler ud nogens æbletræ eller noget .
2 .

En masse hjemløse har psykiske problemer, der er ikke taget sig af , kan nogle få gratis behandling , men andre gør ikke genkende de har et problem .
Også nogle bliver alkoholikere , der ikke altid fordi de er bums , men fordi det land, de bor i , er deprimerende . Hvilken bedre måde at glemme alt om den smerte af levende end at bruge alkohol til at gøre det gå væk , godt for dem i det mindste .
3 .
også indse dem, der gør en levende , uanset om lav klasse eller lavere middelklasse , der ikke er meget bedre stillet end folk i andre lande . Mennesker i USA er forpligtet til at have elektricitet , rindende vand , og andre emner på grund af helbredsmæssige standarder, som de skal foretage betalinger på . ( Folk kan prøve at leve uden det , men på et tidspunkt vil sandsynligvis blive fanget ) . De skal betale ejendomsskat og pant eller leje . De skal spise nogle gange , og der er en temmelig stor leveomkostningerne i Amerika . En god del mennesker også brug for en bil for at komme rundt , og hvis brændstof går højt , de kan ikke råd til det . De har udgifter til lægebehandling og kan ikke råd til en god forsikring , og kan ikke få meget hjælp , hvis der på arbejdspladsen har en begrænset plan . De fleste kommer i dyb gæld, hvis de har en sygdom , der kræver dem til at gå til lægen eller betale for medicin og kan ikke råd til mange luksus til rådighed for en højere klasse borgerne .
4 .
Må ikke antage, disse mennesker kan simpelthen få et bedre job . De har brug for at klæde sig for visse kald at få en og har ikke råd til at købe tøj nødvendige til tider . De sandsynligvis ikke har råd til college , medmindre de en eller anden måde kan lykkes at få hjælp , støtte, stipendier, eller en meget lav pris grad . At få et job på mindsteløn garanterer ikke, at man ikke bliver nødt til at bo i deres bil eller på en hjemløs husly . Det er svært at få en god betalende job i disse dage , især i Amerika på grund af virksomhederne beslutter de har brug for en større fortjeneste og beslutter de har brug for billigere arbejdskraft . (Vink , hint-dette kan lægge virksomheder ud af markedet og flere mennesker på gaden , fordi ingen har råd til virksomhedens produkter ) .

5 .
Mest af alt , fattige mennesker er mennesker , ligesom alle andre . De har de samme behov og ønsker som alle andre , og det kan få ganske deprimerende at forsøge at fylde disse behov uden penge eller ikke nok af det .
Tænk på , hvordan de føler, når folk betragter dem som ubrugelige eller andre kategoriseringer mennesker give dem .

gode råd og advarsler


 • Overbefolkning kan være en årsag til dette .
 • Donere til fattige og hjemløse for at hjælpe dem .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.