hvordan man kan reagere sikkert til et jordskælv

Jordskælv er noget, de fleste indfødte californierne er bekendt med . Californierne forberede jordskælv , vel vidende at det at tage forholdsregler vil fjerne eller reducere mulige skader . Tunge genstande er ikke placeres over senge eller på høje hylder , er bogreoler fastgjort til vægge og små børn lærer at trække sig tilbage under de tunge egetræsbord , bør huset begynder at ryste , da de var i spisesalen . Nogle jordskælv foreshocks , advarsel om, at en større jordskælv kan følge . Af denne grund er det vigtigt at bo i et sikkert sted , indtil ryster er stoppet , og du er sikker på hændelsen har fortiden. Undgå panik under et jordskælv er vigtigt , men det ofte lyder lettere end det er . Men hvis du arrangerer dit hjem og kontor plads til at minimere jordskælvsskader , og forstå hvordan man sikkert reagere under et jordskælv , vil det hjælpe dig med at undgå at gå i panik
1 .
Hvis du er inde , falde til jorden . Hvis det er muligt , søge dækning under et robust bord og dække dit ansigt og hoved . Hold dig væk fra glas , vinduer eller andet, der kan falde på dig . Hvis du er i sengen , blive der , hvis der er noget, der kunne falde på dig og dække dit hoved med en pude . Du kan bruge en bærende døråbning for husly , hvis det stærkt understøttes . Men kun bruge det , hvis det ligger tæt ved , som du ønsker at minimere dine skridt . Bliver inde indtil ryster stopper .
2 .
Hvis du er udenfor , skal du flytte væk fra bygninger , nytteværdi ledninger og gadebelysning . Ophold i det åbne , indtil ryster stopper .

3 .
Hvis du er i en kørende bil stopper , når det er sikkert , væk fra bygninger , nytteværdi ledninger , gadelygter , overføringer , broer , ramper eller træer . Ophold i den parkerede bil . Når ryster stopper , køre forsigtigt , fortsætter med at undgå overføringer , broer , ramper , træer og bygninger .
4 .
Hvis du er fanget under murbrokker ikke tænde et match , eller flytte rundt . Cover din mund med tøj . Du ønsker ikke at forstyrre støvet og undgå at indånde støvet . Tryk på en væg eller rør til signal til redningsfolk . Hvis du har en fløjte , bruge det . Shout som en sidste udvej , som råbende kan forårsage farlige indånding af støv .

gode råd og advarsler • Må ikke anvendes elevatorer .
 • Elektricitet kan gå ud .
 • Sprinklere systemer eller brandalarmer kan tænde .
 • Minimeringsannonceenheder vægge , fremdrives glas eller flyvende objekter skyld i de fleste jordskælv ulykker .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.