hvordan man kan samle et dokument nødsituation kit

Efter at have læst eHow Sundhed Editor 's artikel " Sådan samler Emergency Kits "Jeg indså kun mangler at det var en meget nødvendig " Dokument Emergency Kit . " Her er et par lektioner om dette emne , som jeg lærte efter at have tabt mit hus og . alt i den til brand et par år siden

Du skal bruge:
En let brandsikker låsekasse
. .
Vandtæt materiale .
En bank pengeskab .

Adgang til et eksemplar maskine og /eller en scanner .
.
Flash -drev .
.
.

mindst 1 gig men 2 er bedre .
.


1 .
samle alle vigtige stykke til identifikation af alle i din familie . Det betyder kørekort , sygesikringskort og fødselsattester for visse , men også pas , forsikringspapirer , alle fødevarer stempel tilladelser og medicinske hvis du er på statsstøtte . Nu får sammensat en liste over alle kredit-eller betalingskort numre alle bankkontonumre. Medtag eventuelle andre dokumenter, som du anser for vigtige , og at jeg kan have overset her .

to .
Hvis det er muligt , scan alt hvad du samle og gemme den på et flash -drev . Kopiere alle dine papirdokumenter mindst to gange . Dette kommer til at tage nogen tid, så tillader det . Det kan faktisk være billigere og hurtigere at få dine ting gjort på en kopimaskine på dit lokale bibliotek .
3 .
Wrap hvert sæt kopier sikkert i vandtæt materiale . Sætte det sat ind i metal lockbox og læg den med din almindelige nødsituation kit . Målet her er , at du kan få fat i både kits og RUN hvis det er muligt og ikke er nødt til at samle op ting fra flere forskellige steder .
4 .

Den anden kopieres sæt skulle gå ind i en bankboks , hvis muligt. Hvis ikke , pak dem som du gjorde første sæt og give dem til pleje af et andet familiemedlem . . . en gift barn , søskende eller virkelig nogen du er tæt nok til at stole på .
5 .

flash -drev skal blive på nøglering du holder alle dine flash -drev . . . du ikke har nogen ? Wow! Få en ! Dit lokale bibliotek bærer dem eller gå til hæfteklammer . Jeg bære alle mine fotoalbum i ¨¦t. De er gode . . . og billigt!

gode råd og advarsler


 • Begrundelsen pakke dem ind i vandtæt materiale er, at selvom mine papirer blev beskyttet mod brand, ødelagde mit hjem , blev ødelagt af vandskader .
 • Vær opmærksom på , at mange agenturer ikke accepterer fotokopier af bestemte dokumenter . At have info om dem , men kan hjælpe dig med at få erstatninger for dem hurtigere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.