hvordan man kan skære ned på plastaffald produkter

Alles ønsker at leve grønt . Genbrug plastprodukter og vælge anden emballage alternativer vil skære ned på plastaffald . At kombinere de to idéer ville gøre en enorm forskel i mængden af plastmaterialer , der er rod oppe vores lossepladser og skader vores fugle , dyr og selv vores fødevarer

Gå grønt for at redde jorden .


1 .
Shop med tote tasker , som du kan bruge til år , og give afkald på de billige plastikposer . De kvæle fugle og bliver spist af forskellige dyr, der ofte dræber dem . Da de er lavet af olieprodukter , når de er begravet på lossepladser eller spises af dyr , der bliver mad , de er også forgifter vores mad forsyninger . Robust tote poser med stærke håndtag vil bære dine dagligvarer meget mere effektivt, og vil også hjælpe dig til at skære ned på plastaffald .
2 .
Giv din plastikposer til det lokale dyr husly eller dyrlæge til rengøring . Tag dem til en privat sparsommelighed butik eller videresalg butik eller til kirker , der har mad pantries eller tøj foræring . Brug dem i små wastebaskets i hele huset og holder en lille stash af dem i bilen .

3 .
Genbrug større elementer i gården . Lagring håndtaget og bunden af kanden , skåret mælk kander til at bruge til at hælde flydende gødning . Poke huller i bunden og brug den til at sprede græsfrø , gødning og andre tørre varer udendørs. Lad børnene lege med de afskårne plastic kander som skovle i sandkassen eller på stranden .
4 .
Genvundet plast kaffe containere er gode til tør opbevaring af fødevarer , til maling , til at holde byggesten eller farveblyanter til børn og for at holde skrald , der vil gå ind i kompostbunken . Læg låg på og skæres et X i midten af låget . Nu kan du gemme dine købmand tasker . Du kan også gemme klude i dem . Wet små klude i en opløsning af vand og rengøringsmiddel , såsom fyr eller ammoniak eller endda eddike og vride ud og derefter gemme klude inde i dåsen , der skal trækkes ud når der er behov for hurtig ren ups . Du kan også gemme rulles op forlængerledninger i disse ekstra telefonledninger og ting , som filtrer nemt .
5 .

Brug små plastbeholdere med låg til opbevaring søm , skruer og andre små værksted emner . De er også fantastisk til små lakeringer , eller for små mængder af rester i køleskabet eller fryseren . Med lidt pottemuld , kan du bruge dem til at vokse starteren planter og de er også gode til at bruge for bankerne . Bare lave en slids i enhver størrelse beholder og fyld den med forandringer .
6 .
Buy mindre plast. Sats på emballage , der er mere miljøvenlige , såsom papir eller pap . Hvis du kun kan finde plastik købe det element , der bruger mindst eller købe store containere til at have en til at genbruge i stedet for mange små . Kig på emballagen for at se om den kan bruges , efter at produktet er gået så godt . Altid se på emballagen for at se om den kan bruges , efter at produktet er gået så godt . Altid forsøge at købe ting, som angiver, at de er lavet af genbrugsmaterialer , også . For flere ideer , besøg Grøn Boot Camp online . Webadressen er angivet nedenfor . Med lidt omtanke , er det nemt at skære ned på plastaffald og gør din del for at hjælpe miljøet .

gode råd og advarsler


 • Mange købmandsbutikker vil genbruge plastikposer eller give shopper et beskedent fem cent tilbage for at bringe deres egne indkøbspose .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.