hvordan man kan slippe af roaches i dit hjem

Mange mennesker er flov , når nogen pletter en skalle i deres hjem. Mange mennesker kan ikke stå disse små quitters i deres hjem. Hver gang du tænder omkring en skalle ser ud til at vende rundt med dig . Dens ikke noget værre end at se deres små ben kører rundt over det hele , når du har selskab . lader lære at slippe af med kakerlakker

Du skal bruge:
penge tålmodighed rengøringsmateriel


1
Den første måde at slippe af med skaller angreb . er at kalde en Exterminator . De vil få arbejdet gjort en meget hurtigere og bedre end du kan . Hvis du er lav på penge, så du er nødt til at slippe af med dem på den hårde måde . Saml op på alle de rengøringsmateriel kan du finde og få til at arbejde .

2 .
Først skal du trække ovnen ud og rengør bag det virkelig godt . Næste åbne ovnen dækslet og indvendig rengøring af ovnen , skufferne og brændere rigtig godt . Få alle de fedt på siderne af ovnen så godt. Nu trækkes ud af køleskabet og rengør bag køleskabet , og få indersiden så godt. Spray ned tæller med Clorox og rene og mop gulve rigtig godt . Tag dit affald ud daglige så godt.
3 .
Nu hvor du har renset det hus, du kan placere nogle skalle moteller bag fælles områder, hvor fjenden er blevet spottet . Hvis dit hjem er at det punkt, hvor roaches er inde i væggen holder hinanden i hænderne synger vi er den verden du trodsigt har brug for en professionel . Hvis roaches opfører sig som farende folk forlader en fodboldkamp i alle retninger du skal ringe til en professionel.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.