hvordan man kan spare os selv fra rhabdomyolyse

Crush skade skelet muskler, som forårsager det meste i form af frigivelsen af un-nødvendige enzymer i blodet , der rejser til nyre , som kan skade arkitektur til akut , den nyresvigt . I medicinsk sigt , er det såkaldte " Rhabdomyolyse ".

Du skal bruge: .
Dette kan også anmeldelse om i en nylig nummer af det saudiske Tidendes nyresygdomme og-transplantation
.


1 .

Rhabdomyolyse hovedsageligt forårsaget af muskel skade , anstrengende motion , narkotika , toksiner , infektioner , høj temperatur , kramper og visse endokrine lidelser. Meget anstrengende fysisk aktivitet kan forårsage muskel opløsning og frigivelse af muskulære komponenter i kredsløbet . Tilsvarende proces normalt findes i dansere , der udfører kunsten i timevis .
2 .
Crush skader kan også følge på grund af ekstra brug af pletter eller piller for kolesterolsænkende medicin . Den præcise mekanisme er ikke klar endnu , men forskerne forsøger hårdt på at finde ud af, om folk med forudgående alder , nyre-og leverfunktion .
3 .
influenza virus og visse bakterier kan også forårsage muskelskader med alvorlige konsekvenser . Toksiner , som dem fra giften af hvepse , gedehamse, og gul jakker kan føre til rhabdomyolyse . Ligeledes forgiftning eller forgiftning med opium og kokain er også vigtige årsager .

gode råd og advarsler


 • Dette syndrom blev første gang beskrevet af læger under Anden Verdenskrig og blev kaldet " Crush syndrom "på det tidspunkt ved de overlevende af bomberne i London , der blev evakueret fra murbrokkerne . hey var der lider af mørk urin og chok som følge af tab af blodvolumen .
 • Tidlig diagnose og umiddelbar behandling vil forebygge alvorlige komplikationer af knuse skader og Rhabdomyolyse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.