hvordan man laver en beredskabsplan for en nødsituation .

En ting , der er uforudsigelig , er vejret . Bare spørg al slags vejr mand . Virkningen en storm kan have , kan variere så meget som fingeraftryk i den almindelige befolkning . Den måde at øge sandsynligheden for at overleve en storm , og ødelæggelserne , der kan medføre er at have en plan på plads . En plan vil medvirke til at fremme et roligt miljø , hvor sikkerhed er en prioritet . Nu er det tid til at begynde planlægningen af en nødsituation ikke når man er midt i stormen

Du skal bruge: .
Familie input
. Diskussioner.


1 .

Først og fremmest har en diskussion , der omfatter alle medlemmer af familien . Diskuteres, hvilke typer af nødsituationer du kan støde på i din geografiske placering , og hvad katastrofe bekymringer din familie er bekymrede . Husk om du bor i Midtvesten , kan din fire år gamle være bekymret over orkaner . Må ikke ignorere denne bekymring . Diskutere det og hvis det er nødvendigt at lette bekymring udvikle en plan , som omfatter den situation . I din diskussion udarbejde en liste med opgaver, som skulle løses . Uddelegere disse opgaver til forskellige medlemmer af familien . For vigtige opgaver omfatter en back-up person til at fuldføre told . For eksempel , hvis det er Susie 's opgave at tage familiens hund , kan du overveje at udvikle en back up i tilfælde Susie er hos en ven .
2 .
Husk tilbage til skolen dage , Altid udpege et mødested . Der skal være to steder at mødes planlagt . Man ville være uden for dit hjem på en sikker afstand selvfølgelig . Det ville være for en situation som et hus brand eller en isoleret nødsituation . Den anden skal være et sted i dit samfund . Dette kunne være bibliotek eller brandstation . Dette er i tilfælde af et fællesskab evakuering eller udbredt katastrofe som en oversvømmelse . Husk at forblive åben over for mange katastrofer i din planlægning .
3 .
Sørg for alle medlemmer er opmærksomme på planen . Komplet prøvekørsler af planen . Husk teori er stor , handling og gennemførlighed er en helt ny bold park . Sørg for, at planen vil flow og kan forstås af alle medlemmer . Glem ikke at inkludere familiens hund , kat eller leguan . Hvis du har brug for at forlade det gør de .

gode råd og advarsler


 • Opret en " Go Bag " . Dette er en beredskabsplan taske, der indeholder væsentlige elementer er nødvendige i tilfælde af en evakuering .
 • råde over og tog alle familiemedlemmer , hvordan man udnytter brandslukkere .
 • Tjek disse batterier .
 • Gennemgå og revidere din plan . Praksis eller diskutere ved starten af hver sæson med familiemedlemmer for at genopfriske i hukommelsen .
 • Har hvert familiemedlem bære en liste over alarmnumre , som omfatter en central kontaktperson for alle i tilfælde af separation .
 • Du kan aldrig være at forberedt . I en krisesituation en person ikke har meget tid til at tænke . Gøre processen en rutine , så når der er behov for trin er taget som ved vane .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.