hvordan man op med at ryge

Rygestop er for vigtigt til at udskyde længere . Det er også en af de sværeste ting , du nogensinde vil gøre . Hvis det skal lykkes skal du være klar til at forlade . Vel vidende, at du skal , er ikke nok . Hvis du er klar til at forlade disse tips kan hjælpe dig en hel del . Giv ikke op

Du skal bruge:
Viljestyrke


1
Fortæl dine venner , at du er at holde op . . De vil være den vigtigste hjælp for dig . Prøv at finde nogen at holde op med dig .

2 .
Gå se din læge . Der er en række medikamenter ud nu, kan skære trang og hjælpe dig op.
3 .
Få hånden til munden fastsætte med lange tynde gulerodsstave eller frosset twizzlers , prøv tyggegummi , bliver en mynte Popper , en kronisk læbe glosser , eller tand flosser .


4 .
Ned 8 ounce vand hver gang du har en stærk trang . Du kan være drikke en masse for et stykke tid , men det er virkelig ikke hjælpe dig igennem en trang .
5 .
Hvis du ønsker at vænne off nikotin uden at ryge prøve plaster eller Nicorette .

6 .

Mind dig selv hele tiden , hvad rygning gør ved din krop . Kig på billeder på internettet af det, er det en dramatisk påmindelse . Sæt dem over hele huset, hvis det er nødvendigt.
7 .
Sæt penge i en krukke hverdagen , som du ville have brugt på cigaretter . Den visuelle , hvor meget du sparer , vil hjælpe enormt . Tag det penge og forkæl dig selv på den syvende dag , en måned mærke , de tre -måneders varemærke og det sjette måned varemærke .
8 .
Husk, at rygning er mere end en vane . Det er en afhængighed . Må ikke bruge ord som en undskyldning , tager ordet for det alvorlige problem, at det er . Hvis du ikke kan tåle andre former for afhængighed omkring dig ikke kan tåle din egen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.