hvordan man opbygger et flytbart kørestolsrampe

En flytbar kørestolsrampe er en fantastisk løsning for folk, der ikke ejer deres hjem , eller vil kun være i en kørestol midlertidigt . Du kan spare penge ved at gøre en på egen hånd, hvilket ikke er mere kompliceret end et moderat niveau træbearbejdning projekt

Du skal bruge: .
12 til 18 tommer stillinger
2 af 6 strøer for ramme.
Pyntede træ til kroppen.
Motorsav .

Boremaskine .


1 .
Mål højden på husets indgang fra jorden . For eksempel , hvis du har to fire-tommer trin , der fører til din hoveddør vil dette tal være otte inches . ADA ( amerikanerne med Disabilities Act ) standarder for kørestolsramper diktere den ene fod af rampe længde for hver centimeter af stige . I dette tilfælde vil din rampe skal være på mindst otte meter lang . Dette omfatter ikke længden af landing , eller platformen på toppen af rampen . Den platform skal være brede og lange nok til kørestolen helt vende rundt på .
2 .

udarbejder planerne . Mange mennesker finder det nyttigt at tage billeder og måle dimensioner af det område , hvor rampen vil gå . Dette kan hjælpe dig med at beslutte den bedste form og placering af din kørestol rampe . Du kan også bruge denne tegning til at planlægge dit træ forsyninger og for at ansøge om de nødvendige byggetilladelser eller tilladelser fra din boligejer associering .
3 .
Rekruttér et par venner . Hvis du er en erfaren woodworker , kan du være i stand til at håndtere dette projekt alene, men har et andet sæt hænder til rådighed . I det mindste , vil dette spare dig tid . Før du begynder at bore-og skære , gør din handlingsplan . Start med den landing første , og bygge rampen ud fra det . Ellers , hvis dine beregninger er slukket , du løber risikoen for at forlade for lidt eller for meget plads til kørestolsbrugeren ved indgangsdøren .
4 .
Vid , at selve konstruktionen kan opdeles i tre hovedkomponenter : fundamentet , rammen og kroppen. Fundamentet er opbygget med stillinger, som kan hamrede ind i blød jord med henblik på at gøre fjernelse lettere , når det er nødvendigt. Nogle stillinger kan kræve cementere for stabilitet . Dette vil gøre rampen fjernelse vanskeligere , men det kan være den sikreste løsning for kørestolsbrugere . En entreprenør kan hjælpe dig med at afgøre , om cementering er nødvendig. Yderligere stillinger kan være nødvendig for sikkerheden afhængigt af længden af din rampe . Efter stillinger er på plads , konstruere beskæring af landings-og for længden af rampen , som du ville et dæk , styrke leddene for stabilitet . Fastgør rammen til de stillinger , og komplet kroppen med plankerne .

5 .
Sand og segl . Når bygningen er færdig , test rampen for at se, om noget skal justeres eller fast . Hvis du har adgang til kørestolen , praksis manøvrering op og ned af rampen . Glem ikke at vende rundt på landing . Sørg for, at en våbenfør person fuldfører denne test køres før kørestolsbruger , bare i tilfælde af at der er nogen problemer, der i sidste øjeblik opmærksomhed .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i stand til, hverve en entreprenør hjælp , selv om det er bare at udarbejde dine planer . Nogen der har erfaringer at bygge kørestolsramper kan muligvis spare dig lidt tid eller endda et par kostbare fejl .
 • Vær sikker på at erhverve de nødvendige tilladelser, før du begynder din kørestol rampe projekt , ellers risikerer du for at skulle fjerne det , indtil dine planer er blevet godkendt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.