hvordan man overlever arbejdstagere erstatning

Arbejdstagere Erstatningen blev skabt for at hjælpe medarbejderne i tilfælde af en ulykke på jobbet , er det en forsikring tegnet af arbejdsgiveren og staten til at dække dig i tilfælde af skade på jobbet . Når du har en ulykke på det job, du har fået tildelt et sagsnummer , der vil blive brug i hele historien om din sag . En case manager er tildelt din sag , og det er dit ansvar at kommunikere med denne person. Jeg har konstateret, at de fleste sagsbehandlere ikke kan støtte , og at deres vigtigste mål er at få dig til at vende tilbage til arbejdet . Sagsbehandlere vil undgå dine opkald og bruge stall takt ' s for at forhindre dig i at blive betalt
1 .
arbejdede jeg i en stor virksomhed , og det var vores arbejdstagere erstatning afdelingens politik at reducere eller holde løn fra medarbejdere , indtil de vendte tilbage til arbejde . Denne praksis er skandaløst og virkelig belaster den tilskadekomne og deres familie . Hvis du er heldig nok til at få udbetalt de vil hele tiden forsøge at finde måder til at reducere din løn .
2 .
Når du ser en uafhængig medicinsk censor kommer forberedt . Bring alle nyere medicinske rapporter fra din læge . Altid være velinformerede om din skade . Vær forberedt på at besvare spørgsmål. Den uafhængige læger, der har til opgave at få dig tilbage til arbejdet , selv om du ikke kan vende tilbage til arbejdet . En vis grad af handicap bestemmes under dette besøg , og du bliver betalt i overensstemmelse hermed . De grader af handicap er mild, moderat og mærket .

3 .
Når du har set den uafhængige retsmedicineren vender tilbage til din arbejdsplads og har dine papirer underskrevet af den person , der er i ansvaret for arbejdstager kompensation . Har disse papirer fax over til din case manager hvis det er muligt at gøre det faxning selv . Opbevare kopier af alt dokumentation har en tendens til at få tabt eller forlagt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.