hvordan man overlever chicago vintre

Chicago er en fantastisk by-fuld af historie , tradition , dejlige mennesker og Midwest værdier . Det er et vidunderligt sted for shopping , sight -seeing og sport . Men det er også en rigtig, rigtig koldt sted at være om vinteren . Hvis du har planer om at være der , trække din oppustede jakke , lange Johns og sne støvler , og følg disse tips til at hjælpe dig overleve de kolde

Du skal bruge: .
Snow støvler
Oppustede jakke .
Hatte .
Handsker .

Vanter .

Sådan overlever Chicago Winters


1 .
Det bedste råd for at overleve vinteren i Chicago er at klæde i overensstemmelse hermed. Invester i så tung jakke eller to . En dejlig uld , hvis du har brug for at klæde sig ud og en puffier , ned-fyldte en til daglig brug .
2 .

Da Chicago er en meget offentlig-transport-venligt sted , bør du sandsynligvis investere i nogle støvler og anden yderbeklædning . Et par støvler foret med en varm stof vil holde dine fødder behagelige uanset temperatur. Her er et tip : Invester i en vandtæt spray , at din sko butik formentlig bærer . Dette vil forlænge levetiden på dine støvler og også holde dine fødder i at få opblødt , når du går gennem snedriver .
3 .
Beskyt dit ansigt . Strik et tørklæde eller købe en , som du kan pakke flere gange for at holde dit ansigt beskyttet fra vind-burn .
4 .
Dæk dine ører og hænder . Hvis du ikke ønsker dit hår til at få rodet op af en hat , skal du bruge en vinter bøjle til at dække dine ører . Invester i vanter eller handsker til at holde fingrene læ også.

5 .
Hvis du ikke er vant til koldt klima , kan du ønsker at investere i et par lange Johns til at bære under dit tøj . Hvis du er kvinde , mener iført strømpebukser under dit tøj til en mindre pladskrævende føler .
6 .
Hvis du kører , være forsigtig og giv dig selv ekstra tid til at rejse . Det samme gælder , hvis du bruger offentlig transport. Fordi byens transit systemer kan blive stærkt påvirket af vejret , skal du sørge for at forlade dit hus tidligt at fange bussen eller El .
7 .

Sørg varme fungerer korrekt . Hvis du bruger strålevarme , drej den hele vejen på at undgå blokerede rør og for at få alle de varme ind i dit hus . Hold ekstra tæpper handy i tilfælde af vejret påvirker din varme , eller hvis det bliver køligt om natten .
8 .
Hvis du håndterer hjem vedligeholdelse , holde en skovl og salt handy . Du kan få brug for at grave dig en vej at komme ud af dit hus om morgenen

gode råd og advarsler


 • Invester i vintertøj-. vinter varer mange måneder i Chicago-you'll brug for dem alle
 • Vær forsigtig når du går på fortove og andre dele af byen . Selv om sneen kan være skovlet , kunne fortovet være farligt

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.