hvordan man overlever i ørkenen

Ørkener menes af de fleste mennesker til at være en af de mest barske miljøer på jorden . Mens dette ikke nødvendigvis er sandt , er der stadig god grund til dette stereotype . Ørkener over hele verden har været beboet i tusinder af år . Til ørken indfødte , " overlevelse " er simpelthen en livsstil . Men for dem, der har boet der liv i en moderat eller koldt klima , kan ørkenen være uindbydende og undertiden dødelig . Denne artikel vil give dig nogle grundlæggende regler for overlevelse , og tips , der specifikt omhandler ørken overlevelse .
1
Først , her er et akronym for at hjælpe dig at huske reglerne for overlevelse . OVERLEVELSES
S-Size up dine omgivelser , fysiske tilstand og udstyr.
U-Brug alle dine sanser .
R-Husk, hvor du er .
V-Vanquish frygt og panik .
I improvisere og forbedre .
V-værdi bor .
A-loven som de indfødte .
L-Live ved din forstand .
2 .
Forberedelse er nøglen til overlevelse . En Survival Kit skal indeholde mindst en kniv , kompas , vand og kampe . Husk , at jeg siger, at mindst . Grundlæggende Survival Kit -komponenter kan findes overalt på nettet.

3 .
Vand er din første prioritet . Finde en vandkilde i ørkenen kan være svært . Vegetation og flyvevej af fugle i de tidlige morgentimer eller sent om eftermiddagen kan være indikatorer for en vandkilde . Dale er også gode indikatorer . Hvis nogen grave der skal gøres for at komme til vandet , så prøv at gøre det om natten , når det er køligere . Mindst 2 Potter bør drak hver dag .
4 .
IKKE drikke urin .
Drik ikke fisk juice .
IKKE drikke blod .
IKKE drikker alkohol .
Drikke overfladevand , såsom vandløb eller søer .
Drikke nedbør .
Drik fra undergrunden brønde .
Drik fra grundvandet som en sidste udvej .
Kalium Permaganate kan bruges til at rense vand . Dette sker i flydende eller tabletform .

5 .
finde mad kan være svært , men ikke umuligt . Dyr kan findes ved spor , ekskrementer , eller strøelse områder . Insekter kan findes i og omkring vegetation , og af vand kilder . Fisk kan naturligvis findes i visse vandløb .
ikke spiser fisk med torne , ubehagelig lugt , bleg eller slimet gæller , indsunkne øjne , slasket hud , eller kød , der er tilbage bulet når man trykker .
6 .
Fire er vigtig for varme i ørkenen vinteren , signalering og madlavning noget mad , du finder. Nogle brand starter teknikker kan være svært for folk , der aldrig har praktiseret dem . Derfor er den bedste løsning er at have en brand kilde , såsom lettere eller strike anywhere kampe i din overlevelse kit .
7 .

Den ørkensol , om sommeren , kan dræne din energi i løbet af få minutter . Det er vigtigt at bruge alle ressourcer til rådighed til at bygge et shelter . Det skal være stor nok til at give skygge for hele din krop . Da ørken er tilbøjelige til at blinke oversvømmelser , bør læ bygges på en højtliggende .
8 .
Når du har et vand-og fødekilde , og en læ , er det tid at signalere til hjælp . Nødblus , røg , og fløjter er alle gode signaler , som vil hjælpe fremskynde en redning .
9 .
Lær alt, hvad du kan om terrænet og dyreliv i området , før du går der . Hvis tabt, ikke panik . Husk akronymet overlevelse.

gode råd og advarsler


 • Solen står op i øst og går ned i vest . Dette vil hjælpe med navigation .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.