hvordan man planlægger en klinisk investigator møde

En klinisk investigator møde er givet ved et klinisk forsøg sponsor til at gennemføre protokollen og GCP uddannelse og give deltagerne mulighed for at stille spørgsmål om kliniske forsøg adfærd . Mødet omfatter typisk klinisk forskning associerede virksomheder, klinisk forskning koordinatorer , kliniske investigatorer , medicinske monitorer , kvalitetssikring og den øverste ledelse . Her er nogle ting , som bør overvejes ved planlægning af en klinisk investigator møde

Du skal bruge: .
Penge
Computer .
Telefon .
Internetadgang .


1 .
Beliggenhed er alt .
Beliggenhed er virkelig alt. Sponsorer forsøge at arrangere mødet på et sted efterforskerne vil være interesserede i at besøge såsom Spanien , Portugal , Las Vegas , Tyrkiet , Paris , Montreal , Quebec City , osv. For at vælge din placering , se på listen over efterforskere , og hvor de er placeret . Prøv at finde et sted, der er centralt beliggende , men lokke den samlede gruppe . Hvis stedet ikke er interessant nok , kan valgdeltagelsen være lav .
2 .
Sikre et tilstrækkeligt antal værelser og koordinere transporten .
Da de kliniske forsøg typisk betaler hele regningen , ikke være spild . Sørg for, at folk RSVP før oprettelsen værelser til dem . Gør det klart, at værelserne kun vil være tilgængeligt for dem, der RSVP . Organiser rundtur transport til hotellet.

3 .
Koordiner præsentationer .
Sørg for at alle oplægsholdere får deres dias til dig på forhånd til gennemsyn . Derudover koordinerer præsentationen værelse med mødet centrets ledelse at sikre, at der er tilstrækkelig belysning , plads og fungerer udstyr . Glem ikke uddelingskopier . Deltagere som at have en kopi af oplægsholderne dias til at henvise til senere under retssagen .
4 .
Måltider
Check for specielle diætetiske behov , når planlægningen af mødet . Du ønsker ikke at tilbyde fisk og skaldyr til mennesker, der er allergiske eller sørge for mad kogt i jordnøddeolie , når nogle gæster kan være allergiske over for peanuts .
5 .

Medtag efter mødeaktiviteter.

Organiser en tur for deltagere og give dem en mulighed for at slappe af i et miljø uden for mødet . For eksempel , da jeg deltog i et møde i Tyrkiet sponsor planlagt en middag krydstogt med underholdning , guidet sightseeing tur , og tid til deltagerens at udforske på egen hånd .
6 .
Inkluder selskab ambassadører .
Glem ikke at inkludere mennesker , der er bekendt med det kliniske forsøg . Deres opgave vil være at interagere med dine gæster og besvare eventuelle spørgsmål , de måtte have om protokollen eller klinisk afprøvning adfærd under middagen eller andre sammenkomster . Nogle vil måske være for genert til at stille spørgsmål i et forum og foretrækker at spørge nogen i en mindre skræmmende indstilling-som middag.
7 .

Ankom tidlig .
planlægger at ankomme på mødet sted omkring 1 eller 2 dage før mødet for at sikre at alt er i orden .

8 .
første indtryk er varigt indtryk !
Hvis du ikke har planlagt en storstilet møde før , leje en virksomhed , der specialiserer sig i mødeplanlægningen . Husk , det handler om imponerende den kliniske investigatorer . Hvis mødet kommer ud som uorganiseret , kan efterforskerne forventer styre de kliniske forsøg at være lige så uorganiserede og beslutter at trække deltagelse .

gode råd og advarsler


 • Jeg er en stor tilhænger at " When in Rome gøre som romerne " , så hvis du beslutter at få mødet i et fremmed land , respektere deres kultur . En kort folder om landet kan ledsage invitationen.
 • Glem ikke at inkludere god klinisk praksis uddannelse . Protokollen er vigtig, men at sikre kvaliteten af data kommer fra lægge vægt på " kvalitet " .
 • Hvis al planlægning ansvar uddelegeres til en kontrakt Research Organization ( CRO ) , holder i konstant kontakt for at sikre planerne er procedure i overensstemmelse hermed.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.