hvordan man starter en mops redning i New England

Mops er vidunderlig lille hund . De fleste af dem er tegn , som synes at nyde at gøre folk til at grine . De er søde med lidt pressede-i ansigter og krøllet hale . Selv om de er simpelthen nuttede , der er mops i brug af boliger . Dyreinternater i hele New England støder mops med behov for boliger . Krisecentre opfordre pug redde grupper til at finde gode hjem til trængende mops

Du skal bruge: .
Vaskeri rengøringsmiddel flaske


1
Frivillige med et dyr redning . gruppe eller et dyr husly . Kører en Animal Rescue er en krævende virksomhed . Vejen vil blive nemmere, hvis grundlæggeren opleves . Lære så meget som muligt ved at tage på forskellige ansvarsområder . Foster hunde , organisere en fundraiser , deltage i vedtagelsen begivenheder , eller opdatere redde hjemmesiden .

2 .
Lav en aftale med din dyrlæge . Find ud af , hvad vaccinationer hundene skal og på hvilket alderstrin. Hvor meget koster den dyrlæge gebyr for spay eller neutrum kirurgi ? Vil dyrlægen hjælpe ved at give rabat tjenesteydelser?
3 .
mødes med en advokat og en revisor . Der er juridiske spørgsmål , du skal tænke på , før du starter en redning gruppe . Hvordan vil gruppen blive indarbejdet ? Vil en udpeget bestyrelse eller medlemskab betjene redde gruppe? Hvad er fordele og ulemper ved 501 ( c ) (3 ) klassifikation fra IRS ? Hvad med hunden sygdom eller bide ansvar ? En advokat kan hjælpe udkast vedtagelse og fremme kontrakter, som din gruppe bliver nødt til at placere dyrene i hjemmene . Revisor kan hjælpe ved at sætte bøger op og bankkonti .
4 .

Besøg nærliggende dyreinternater . Tag en rundtur i krisecentre og opfylde de ansatte . Find ud af , hvor ofte mops kommer ind på krisecentret . Tilbyde at bistå med nogen mops på krisecenter .
5 .
Deltag petfinder. com , pets911 eller 1-800- gem- a- kæledyr . Den nationale online Vedtagelsen tjenester er gratis at deltage . Overveje at deltage i Animal Rescue netværket af New England , en organisation dedikeret til at fremme interesser herberger og redning grupper i New England .

gode råd og advarsler


 • Kig efter networking muligheder på Yahoo! Grupper .
 • Følg igennem på dine forpligtelser . Hvis din redning gruppe forpligter sig til at tage en hund fra et krisecenter gøre det . Krisecentre vil ikke arbejde med grupper , der ikke følger op på tilsagn .
 • Formentlig den største fejl redning grupper gør er at tage på flere dyr , end de kan håndtere finanically eller fysisk . Altid være realistisk om antallet af mops at redde kan hjælpe på én gang .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.