hvordan man vælger en pulsmåler

Pulsmålere er populære med alvorlige atletik , men er også nyttigt for casual exerciser . Det forhindrer at det er nødvendigt at stoppe op og tælle din puls , mens du træner . Monitorer kan købes i forskellige typer af butikker , herunder sportsudstyr butikker eller købes direkte hos producenten eller online . Fordi pulsmålere kan variere meget i funktioner og omkostninger ved at følge nedenstående trin for at vælge den bedste skærm til din situation
1 .
Beslut om skærmtype , du ønsker . Professionelle sportsudøvere eller dem , der er seriøs omkring træning til forskellige arrangementer , såsom maraton kan have en pro- niveau skærm . Disse typer af monitorer kan have forskellige ekstra funktioner. Den afslappede exerciser kan kun behov for en grundlæggende skærm .
to .
Bestem , hvilke yderligere funktioner, du har brug for . Nogle pulsmålere gøre mere end overvåger puls som overvågning distance og kalorieforbrug . Nogle skærme har downloadet kapaciteter . Alarmer er også en funktion for nogle skærme . En alarm vil gå fra, hvis du er ude af din målrettede træning puls .

3 .
Hold omkostningerne i tankerne . Pulsmålere varierer meget i pris . Grundlæggende skærme , der ikke har ekstra funktioner kan køre så lavt som $ 30. Pro-niveau skærme kan koste flere hundrede dollars .
4 .
Kig efter en skærm , der er nem at bruge . Pulsmålere , der har flere funktioner kan være kompliceret at bruge . Kig efter en skærm med letlæselige tal . Dette vil give dig mulighed for at tjekke din puls og andre faktorer på et øjeblik . Dræning at se på tallene får frustrerende og medføre, at du er nødt til at stoppe din træning .
5 .

Overvej komfort . Nogle pulsmålere bruger en brystbælte til at overvåge puls . Andre stropløs monitorer bæres på håndleddet . Skærme kommer i forskellige størrelser . Overvej den aktivitet, du vil gøre , mens overvågning din puls og beslutte hvad der vil være den mest komfortable skærm til at bære . For eksempel kan en runner finde en monitor slidt på håndleddet at være den bedste løsning , fordi det er den mindst besværlige .
6 .
Spørg om batteriets levetid . Pulsmålere køre på batterier . Afgøre, hvilken type af nødvendige batterier og hvor længe de som regel sidste . Husk, at nogle batterier kan være dyrt .

gode råd og advarsler


 • Læs alle retninger for at sikre korrekt brug .
 • Vær sikker på det passer ordentligt . Hvis du vælger en skærm med et brystbælte , skal du sørge for at følge anvisninger og bære det korrekt . Hvis skærmen ikke passer rigtigt, vil det ikke give dig præcise oplysninger.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.