Hvordan bakterierne spredes ?

Overvindelse flytningsrestriktioner


Bakterier er over det hele . Nogle er skadelige , andre er ikke , og mange er nyttige . Bakterier populationer udvide , da de gengiver et par gange hver time . Men de er selvbegrænsende med hensyn til , hvor langt de kan ekspandere. Hjælp udefra , men kan sprede bakterier til steder de normalt ikke ville gå til .

dækker din mund Forhindrer ikke bakterier spredes


Nysen er et godt eksempel . En person nyser en masse bakterier i luften . Dækker din mund er ikke til hinder for bakterier kan spredes. Her er hvad der sker . Den person nyser , og dækker hans mund . Den sneezer enten tørrer sine hænder på hans bukser eller bruger silkepapir .

Dækker One's Mouth Hjælper sprede bakterier


Men det virker ikke , da denne taktik bevæger bakterier rundt . Vævet går i papirkurven , og den person, fortsætter skrive . Hendes øjne klør , så hendes fingre gnide de øjne . Så hun får op til at forlade kontoret og rører dørhåndtaget . Hvis hun kommer på toilettet , eller ned ad trappen, hun rører exit døren og trappe skinner .

hvordan bakterier overføres mellem mennesker


Bakterier overføres fra den person hånd til ovenstående objektet . Den næste person rører de samme objekter . Bakterier overføres fra disse objekter til de nye mennesker . Deres øjne klør senere , eller de dækker deres mund , når de hoster . Måske de havde ridse deres næser , eller spise en snack . Kolde virus spredes på samme måde .

Vask dine hænder !

Dækker munden, når du nyser er et godt råd , hvis du straks vasker dine hænder med varmt vand og sæbe . Dette er en af grundene til foodservice medarbejdere skal vaske deres hænder før håndtering kundens fødevarer .

Andre måder at bakterier kan spredes

Bakterier kan spredes ved seksuel interaktion . De er også ride producerer og vand fra et sted til et andet . Pesticider er ikke det eneste , du vasker ud, når du vasker dine grøntsager . Du er også forsøger at vaske bakterierne ud også.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.