Hvordan bævere makker ?

Introduktion til bævere


Bævere hører til familien castoridae og ordren Rodentia . De kan leve op til ca 20 år og er populært kendt for at bygge floden dæmninger . De er semi-akvatiske , hvilket betyder, at de bruger en del af deres tid i vand og en del af deres tid på land . Bævere er den næststørste type gnaver , der vejer i gennemsnit 35 pounds . Nogle kendte arter vejes så meget som 90 pounds og visse uddøde arter af bæver var på størrelse med bjørne . Bævere er hjemmehørende i kontinenter Nordamerika og Europa .

Parringen vaner


Den parring vaner bæveren er meget interessante . Bævere er monogame og forblive hos deres kammerater for livet . Selv om monogame , vil en bæver finde en ny mage , hvis den første dør . Begge forældre deltager aktivt for at øge deres afkom , der er kendt som samlesæt , der har brug for forældrenes pleje, indtil de er omkring to år .

Hvordan og hvornår bævere mate


Bævere makker ved hjælp af samleje . Bæver fertilitet når sit højdepunkt mellem to og en halv og syv år . Den typiske parringstiden for bævere varer fra januar til februar.

Det reproduktive anatomi mandlige bæveren


Testiklerne af de mandlige bæveren er placeret i nærheden af maven med jævne mellemrum. I parringssæsonen , testiklerne falde til en semi- scrotalt position . Testiklerne nå deres maksimale størrelse i januar og forblive udvidet indtil begyndelsen af april.

Det reproduktive anatomi kvindelige bæver

Alle kvindelige bævere i en population ægløsning på omtrent samme tid . Når den kvindelige bæveren er i brunst , brystvorterne bliver udvidet , vulva dønninger og urin papillae bliver engorged og rød i farven .

Pre-avl adfærd

Bævere et kuld om året 03:59 afkom . Reproduktion kan være svært for bævere i betragtning af den begrænsede muligheder for en vellykket befrugtning . Parringstiden er kun to måneder lang og den kvindelige bæveren er i brunst i 12 timer ad gangen . Af disse grunde , er den mandlige bæveren tæt på hans kvindelige makker i yngleperioden . Den kvindelige lader det mandlige , hvornår hun er klar til at parre med udskiller den nærliggende gravhøje efter at hun har haft ægløsning . Hannen bæver kontrollerer højene ofte for tegn på, at hans makker er klar til at yngle.

Drægtig og fødsel

drægtighedsperioden for kvindelige bævere er 107-110 dage . Den fødende proces kan tage fra flere timer til flere dage . Afkommet er typisk født i maj og er allerede omfattet i pels ved fødslen . Afkommet sygeplejerske i to til tre måneder og derefter begynde at spise den mad , der er spist for dem af deres forældre . Bævere fortsat tilses af deres forældre for cirka to år og derefter sendes ud for at finde deres kammerater og producere kits af deres egne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.