Hvordan karrosseriværksteder arbejde med bilforsikring ?

fordringen og inspektion


Når et forsikringsselskab etablerer ansvaret for reparationer af bilen, en påstand er etableret og en fordring justering er tildelt . Justeringsknappen er ansvarlig for at tage sagsøger gennem reparationsprocessen . Hvis titlen , vil forsikringsselskabet sikre, at du er forsynet med en lejet bil . Også på dette punkt , før en Body Shop er valgt forsikringsselskabet at tage ansvar for reparation vil have bilen kontrolleret og vurderet for det sande omfang af skaderne . Afhængigt af forsikringsselskabet , vil nogle sende et felt justering først at undersøge bilen , før en Body Shop foretager sin vurdering . Andre foretrækker at bilen køres , hvis det er muligt , eller slæbt til et kontrolcenter, der ejes og drives af forsikringsselskabet. Dette gør det muligt for forsikringsselskabet at afgøre, om køretøjet er endda betale sig at reparere , eller om det er bedre at den samlede køretøjet og betale sagsøger for værdien af bilen .

Valg af Body Shop


Af hensyn til denne Artiklen , anses køretøjet betale sig at reparere . Nogle forsikringsselskaber kræver, at du arbejder gennem deres liste af kroppen værksteder . Hvis det er tilfældet , vil du få en liste at vælge fra og bilen vil blive ført til , at butik. Mens han var på The Body Shop , vil ejerne foretage deres egen vurdering og det forsikringsselskab, og krop butik arbejde med nærmere reparation jobbet og længden af tid, der kræves til at fuldføre opgaven . De fleste forsikringsselskaber vil give dig mulighed for at tage det til butikken efter eget valg . Men , de ikke gør det nemt for dig som mange virksomheder kræver et minimum af tre tilbud , inden godkendelse af reparationen . Når estimaterne er samlet , er det dit ansvar at sende dem ud til justering til godkendelse . Når skønnet er godkendt , er køretøjet taget til butikken til reparation .

Betalingsmetoder


betalingsprocessen varierer mellem forsikringsselskaber. Mange virksomheder foretrækker direkte betaling , især hvis forsikringsselskabet har et forhold til Body Shop . Dette giver mulighed for en faktureringsperiode skal etableres mellem de to parter og det hjælper også afskrække enhver side handler foretaget mellem The Body Shop og sagsøger . Hvis du går gennem din egen krop butik , simpelthen mange virksomheder gør en check ud til butikken direkte og sende det via posten . Der er tilfælde, hvor den justering vil bringe kontrollen til butikken for at sikre, at arbejdet er afsluttet . På grund af stigningen i svig eller side aftaler mellem sagsøgerne og butikker , medmindre et køretøj er alt , vil en forsikringsselskab sjældent gøre en check direkte ud til en sagsøger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.