Hvordan lus bevæger sig fra vært til vært ?

Fysisk kontakt


Lus er meget smitsom parasitære væsner. De kan nemt og hurtigt spreder sig fra person til person kontakt , især i gruppe indstillinger, såsom skoler , kirker , børneinstitutioner og sportslige arrangementer. Lus har særligt stærke , specielt tilpasset front kløer , der gør det let for dem at holde fast og kravle gennem håret . Derfor er de for det meste spredes via head to head kontakt . Enhver, der har tæt fysisk kontakt med andre er i fare . Lus kan sendes af sted gennem noget så simpelt som et kram .

Deling personlige ting


Deling personlige ting med andre vil lægge nogen risiko for at pådrage sig lus . Lus er nemt transporteres gennem udveksling af tøj , børster , hatte , selv sengetøj . For at undgå lus bliver videregivet på denne måde , vask nogen stoffer i hjemmet regelmæssigt, og smide gamle pensler ud .

Lus er meget fleksibel


For at være så lille , en lus er særligt tilpasses til livsstilsændringer . De kan endda opbygge en modstand mod behandling , hvilket gør dem særligt svære at slippe af med . De har også reproducere hurtigt . En kvindelig lus kan forårsage et angreb , da hun kan lægge op til 200 æg i sin levetid . Lus kolonisere når de transporteres fra vært til vært .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.