er vand den bedste måde at slukke en brand ?

Vand er ikke altid den bedste måde at sætte en brand . Faktisk kan i visse situationer vand gøre situationen meget værre . Det er vigtigt at kende kilden eller årsagen til branden , før du forsøger at lægge det ud selv . Du bør heller ikke forsøge at slukke store brande ved dig selv . Hvis du ikke kender årsagen til branden , eller det er allerede breder sig, er det vigtigt at forlade og ringe til brandvæsenet . Må ikke opholde sig i et hus , der er på brand

Du skal bruge:
Bagepulver
. Ildslukkere.
Telefon .1 .
Brug vand til at slukke ilden , hvis ilden er på papir , klud eller træ . Du kan også bruge en klasse A brandslukker . Hvis branden er i dit køkken , og du kan roligt flytte det punkt, der er i brand , skal du slippe emnet i vasken , og tænd for hanen . Dette vil slukkede ilden hurtigt , i stedet for at forsøge at hælde beholdere med vand over elementet .
2 .
Brug bagepulver eller en klasse B- brandslukker , hvis ilden er forårsaget af fedt eller fedt . Et smørefedt brand er et eksempel på en type af brand , der ikke kan slukkes med vand . Disse typer af brande er mest almindelige i køkkenet , men kan også forekomme i en garage eller campingplads .
3 .

Brug en klasse C brandslukker eller bagepulver at slukke en elektrisk brand . Du kan også bruge en klasse ABC brandslukker , som er designet til at håndtere elektriske , fedt , fedt , træ , papir eller klud .
4 .
Kvæl flammen . Brande har brug for ilt for at vokse . Hvis du afbrød iltforsyningen ilden vil gå ud på egen hånd . Dette er også almindelig i køkkenet . Hvis noget i din ovn ild , slukke for ovnen og luk døren . Hvis maden i din pande ild , sætte låget på gryden og slukke for varmen . Anvend aldrig et tæppe eller andet brændbart materiale til at forsøge at kvæle en brand .
5 .
Ring til brandvæsnet . Brande kan spredes meget hurtigt , og vender om fra en lille køkken ild til en dødbringende hus brand på få minutter. Hvis dit første forsøg på at slukke ilden fejler eller ilden begynder at sprede sig, straks forlade huset og kalder brandvæsnet . Forlade huset først.

gode råd og advarsler


 • Altid være forberedt . Har det relevante ildslukker handy i dit køkken , garage , autocamper eller andre steder en brand er mulig . Når du er madlavning , har vasken renset ud og bagepulver i arme for rækkevidde.
 • altid forlade huset øjeblikkeligt, hvis branden begynder at sprede sig.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.