hvor meget skal en rygsæk vejer ?

En tung rygsæk slidt alt for ofte kan skabe alvorlige sundhedsmæssige risici hos børn og teenagere . Led og muskler stammer , kropsholdning spørgsmål , og smerter i nakke , ryg og skuldre er alle forårsaget af regnskabsmæssige overvægt-især hvis det er ulige fordelt , eller hvis rygsækken er slidt forkert . Selv tunge rygsække er meget almindelige , kan de let gøres lettere ved at ændre en række variabler . Her er nogle tips til at hjælpe dit barn lette byrden på ryggen

Du skal bruge: .
varmt tøj.
Handsker .
Hat .
Tørklæde .

Ørevarmere .
Ansigtsmaske .
Hjertelig mad .


1 .

Placer dit barns rygsæk på en skala efter en gennemsnitlig dag i skolen . Hvis rygsækken og alt dens indhold vejer mere end 15 procent af barnets kropsvægt , er det for tungt og sætter hende i fare . Ideelt set det sikreste vægtprocent er mindre end 10 % . procent
2 .
Gå gennem de forskellige elementer i dit barns rygsæk og sørge for, at han kun bærer , hvad der er nødvendigt . Opmuntrer barnet til at holde så mange poster som muligt på et skrivebord eller skab , og bringe hjem kun , hvad der er nødvendigt for at lave lektier . Hvis det er muligt , køber kopier af tunge genstande som regnemaskiner og lærebøger for at holde på dit hus , så han ikke behøver at bære dem frem og tilbage .
3 .
Invester i en kvalitet rygsæk til dit barn . Sørg for , at den har to polstrede , brede stropper , der fordeler vægten jævnt-en talje strop hjælper at gøre det samme . En polstret ryg giver en blød pude til at holde genstande inde i pakken fra mærkes af brugeren . En rygsæk med tilstrækkelig plads og lynlås rum giver mulighed for korrekt placering af tunge bøger . Hvis praktisk for logistikken af barnets skole, kan en rygsæk på hjul fungere som et sundere alternativ til den traditionelle slags . Dog kan en rullende rygsæk være meget vanskeligt at udføre op ad trappen eller på en skolebus . Dit barns særlige situation vil afgøre den bedste løsning .

4 .
Sørg for at dit barn ved, hvordan man korrekt slid og løfte hende rygsæk . Det betyder , at hun altid skulle have begge stropper på . Kun iført en strop kan lægge for meget vægt på skulderen og forårsage skade . Lære hende at pakke de tungeste bøger tættest på centrum af hendes ryg-det mindsker stamme . Har dit barn sætte hende rygsæk på . Juster stropperne for hende , så bunden af rygsækken sidder omkring 2 inches over hendes talje . Også , stramme stropperne , så rygsækken hænger tæt mod kroppen. Minde dit barn til at bøje i knæene , når du løfter en tung rygsæk ud på gulvet , i stedet for i taljen .
5 .
Tal med lærere og arbejde med dem for at skabe en pro-sundhedsplan . Tyder på, at de begrænser antallet af lærebøger , der skal bæres hjem hver nat , og opfordre dem til at sætte opgaver online eller bruge cd- rom'er , som ofte kommer med lærebøger . Blive involveret i en PTA eller anden forælder organisation og fortaler for rygsæk sikkerhed ved at sikre, at lærerne er bevidste om de sundhedsmæssige risici ved gentagne gange at gennemføre en tung belastning . Hvis eleverne på dit barns skole brug lockers , finde ud af, om de har muligheder nok tid og i løbet af dagen til at skifte deres bøger . Sprede information om rygsæk-relaterede skader er den bedste måde at øge bevidstheden og effektivt gennemføre ændringer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.