hvordan bakterier spredes ?

Gennem Kontakt


Bakterier består af encellede organismer , der både kan gange og dividere sig relativt hurtigt. Bakterier kan findes overalt, også inde i vores organer og om alt, hvad vi touch. Selv om det ikke alle typer af bakterier er skadeligt , er der stammer, som udfører meget alvorlige sundhedsmæssige risici , så jo mindre de bakterier , der spredes , jo bedre . Den mest almindelige måde , hvorpå bakterierne spredes er gennem kontakt . Rørende en bakterie-lastet dørhåndtag eller trykke hånd med en person med en kold , der er ubevidst udøver bakterier på dem er en pålidelig måde at sprede bakterier . Du skal blot røre maden med snavsede hænder vil sprede det . Bakterier nemt spreder sig fra person til person , fra person til at gøre indsigelse eller fra objekt til menneske . Intet er sikkert , især hvis regelmæssig hygiejne ikke holdes op .

gennem udveksling af kropsvæsker


nysen og hosten er to effektive måder at sikre bakterier spredes . Hvis du nyser , hoster eller blæse din næse , mens i en menneskemængde , er du hovedsagelig deler din kropsvæsker med folk omkring dig , og derfor sikre deres forurening . Enhver tid bakterier kunne muligvis være til stede , er det bedst at undgå udveksling af kropsvæsker , om det er gennem hoste , nysen eller endog kysse .

Gennem Air


Bakterier kan nemt ledes gennem luften . Hvis kropsvæsker er iværksat i luften gennem nys eller hoste , kan det påvirke folk i området, på grund af sin luftbårne egenskaber . Hvis bakterierne er i luften , der er nogen fair spil .

Gennem dårlig hygiejne


Hvis det er under forkølelse eller influenza -sæsonen, den bedste måde at forhindre spredning af bakterier er gennem ordentlig hygiejne . Det betyder, vaske dine hænder regelmæssigt og ved hjælp af antibakterielle klude når det er nødvendigt . Hvis hygiejne et sted er dårlig , så bakterierne bliver lettere spredes gennem personlig kontakt , kropsvæsker og luften , fordi bakterierne er til stede og blomstrende . Ikke alle forebyggende foranstaltninger vil sætte en stopper for udbredelsen af alle bakterier , men det bør indskrænke den .

Gennem hurtige vækst

Bakterier er en organisme , der kan vokse og dele til en overraskende hurtig sats . Fordi bakterierne er gengivet meste af ukønnet formering , kan den formere sig relativt effektivt . Selv vækst af bakterier kan øges ved blot at varme og fugt . Hvis betingelserne er helt rigtige, vil bakterierne vokse og sprede ganske let .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.