hvordan du beskytter dig selv , når ferie shopping

Disse er langt den værste gange jeg har set i min levetid . Når du rent faktisk kender folk , der bliver angrebet eller har en skræmme , det er bare for tæt på hjemmet .
I mit område røverne ikke vil have dine penge , er de rettet mod de ældre og enlige kvinder for deres dagligvarer . Hvis de tilfældigvis få din lomme bog så er det en bonus . Ferien nærmer sig , og folk vil blive mere desperate .
Hvad gør du så til en sikker vagt dig selv? Vokser op i byen viste mig en ting eller to . . Her er hvad du gør

Du skal bruge:
Vær opmærksom
. Altid butik med en ven eller ægtefælle .
Bær aldrig en pung .
Bukser eller nederdel med lommer .

.
Bær sneakers eller løbesko.


1 .
Bær altid behageligt tøj og sneakers , noget du kan køre i.
Hvis du har ringe med spidse kanter sætter dem på mindst to fingre på én hånd. Dette er et våben , og tilstræber altid for øjnene . Investere i nogle peberspray og sætte det på dit nøglebundt .

2 .
Prøv ikke at handle alene , gå med en ven , nabo eller trække din ægtefælle .
Kriminelle normalt målrette dem af os, der er alene eller har små børn . De ved, at du vil være mindre tilbøjelige til at bekæmpe dem og beskytte børnene .
3 .
Efterlad aldrig genstande i bilen , såsom kreditkort , GPS -systemer , dvd -afspillere , etc. i almindeligt visning. Du gør dig selv et mål , mens de venter for dig at vende tilbage til din bil eller smadre og grab disse artikler du forlod i almindeligt websted .
4 .

Prøv ikke at gennemføre en pung . Bære noget med front lommer og sætte dine penge i en lomme og dit kreditkort og ID i den anden lomme . Dette også giver hænderne fri til at kæmpe . Altid bære dine nøgler , kan du bruge disse som våben også.
5 .
altid være opmærksom på dine omgivelser . Læg mærke til folk omkring dig , og hvad de laver . Mange gange røverne vil afgrænse dig ud i butikken , mens du er shopping for at se, hvad du køber .
6 .
aldrig svare på spørgsmål og ikke lade nogen stoppe dig . Jeg har altid med ud mislykkes svar , " jeg ved ikke " og jeg holde den i gang . Jeg har ikke nogen retningslinjer for nogen, jeg har ikke en lys , og jeg har ikke tid .
være aggressive i tale og manerer , og de vil tænke sig om to gange nærmer dig .

7 .
Hvis i Bilka , lad Skriveren hjælpe dig og tage dig til din bil . Selv på indkøbscentre , kan du anmode om en sikkerhedsvagt til at hjælpe dig .
8 .
Når du vender tilbage til bilen låse bilen med det samme . Når du forlader se dine bakspejl at sikre at du ikke bliver fulgt hjem . En god tommelfingerregel er at forsøge at gå en anden rute hver gang du går hjem .
9 .
Hvis noget sker , opfører sig som en pokkers fjols , uanset hvor du er . Aldrig lade dem tvinge dig ind i en bil eller afsondret område . Min far altid fortalt mig , hvis de har en pistol , og de forsøger at tvinge dig til at gå med dem , kæmpe og løbe som helvede . Den nederste linje er, at du har en bedre chance for at overleve at blive skudt i det åbne med vidner , end at nogen tager dig væk så skyde dig alligevel i en afsides område .

gode råd og advarsler


 • Vær opmærksom
 • Vær opmærksom på alle omkring dig
 • normalt din første indskydelse er din ret instinkt , lytte til det
 • Prøv og butik med nogen
 • Vær aldrig bange for at kæmpe , det er enten dig eller dem
 • Lad altid butiksassistenten hjælpe dig , aldrig den gode samaritaner .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.