hvordan du kan genbruge gamle badeforhæng

Kan du virkelig genbruge eller finde et brugt brug for alt-selv en gammel badeforhæng ? Sikker på at du kan . En gammel badeforhæng kan bruges til alle former for interessante ting omkring huset , butikken og selv ude i gården . Fra børnene til fædre og mødre , er der en simpel projekt for alle i huset
1
Take Deres gamle badeforhæng uden for garagen eller haven . Dæk dit brændestablen udendørs med de gamle badeforhæng , eller fylde det med raked op blade og grene til nem afhentning . Binde det over din grill , eller sprede det over et bord , når du potteplanter . Cover planter i løbet af en kold snap eller dræbe ukrudt ved at overlade dem dækket op . Læg den ned for en ukrudtsplante barriere , sætte det i din fiskedam eller springvand som en liner , eller bruge det som et sted at sidde eller knæle , når du arbejder eller spiller udenfor .
2 .

Brug en gammel badeforhæng på din næste familie campingtur . Put en under teltet og soveposer eller som en vandtæt dække for picnic borde. Du kan også bruge en som en improviseret strand taske til vådt tøj . Tag den på skovture når vandreture for et tæppe eller som en nødsituation regnslag . Cut gamle gardiner i to og tape dem sammen på langs til en øjeblikkelig slip og skub til børn , når de rejser . Læg en gammel badeforhæng under din strand tæppe og håndklæder til at skære ned på sand i fibrene i stofferne .

3 .
Spar op flere til alle de anvendelser , du finder rundt hus . Cut større huller og passer tæppet i et vindue som isolering om vinteren . Brug badeforhæng til at sy hagesmække-så stor som du vil have dem-eller lave en liner til en ble taske .
4 .
Gør indendørs håndværk eller projekter . Byg en regnvejrsdag indendørs fort til børnene , gør robust bogomslag for skolebøger eller klippe bruseforhænget ned for at gøre en liner til kat senge , hund senge eller kid 's senge . Brug badeforhæng denne måde , når ældre mennesker er syge og oprydninger ville være vanskeligt på madrasser . Du kan også dække over en sofa , hvis du forlader et kæledyr alene i huset , eller lave en hurtig og nem forklæde ved at klippe den ud og binde det på et rodet projekt .

Tips og Advarsler • Vær opmærksom på , at selv meget tunge plast kan forårsage kvælning . Brug korrekt forsigtighed med børn , kæledyr og ældre familiemedlemmer.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.