hvordan en hår relaxer arbejde ?

Hvordan virker Hair relaxers arbejde?


Håret relaxer blev opfundet omkring 1910 af Garrett Augustus Morgan . Mens der i sin symaskine værksted en dag , forsøgte Morgan at opfinde en smørende væske til maskinen nålen . Mens han arbejdede , nogle siger , Morgan ville tørre sine hænder på et stykke stof . Da han vendte tilbage til butikken næste dag , opdagede han , at det uldne tekstur af kluden var blevet glattet ud . Morgan har besluttet at finde ud af , hvordan dette flydende kemiske gjorde dette til at ske . Han senere testet kemikalie på en Airedale med krøllet hår-og det fungerede godt . Kort efter hans sidste test-på eget hår-Morgan patenterede første kemiske hårudglatningsmiddel , kalder det GA Morgan 's Hair Refiner Cream .

Lye relaxers


Natriumhydroxid er kemikalie, der bruges i lud relaxers . Kemikaliet er så stærk, at den også kan findes i afløbsrens . Styrken af natriumhydroxid varierer fra en pH faktor 10 til 14. Jo højere pH , vil mere lige håret får . Dog kan en større værdi også resultere i større skader .

No- Lud relaxers


De kemiske brugt i No- Lud relaxers er guanidin hydroxid . " No- lud " betyder ikke , at der ikke er nogen stærke kemikalier i relaxer , og det betyder, at kemikaliet er mindre truende eller mindre skadeligt for håret . Alligevel er det stadig meget vigtigt at sikre , at håret er i god stand , før en relaxer anvendes . Det er også meget vigtigt at nøje anvende relaxer i henhold til de medfølgende anvisninger.

Processen


Kemikalierne i relaxers er stærke og potente nok til at bogstaveligt talt forvandle den oprindelige struktur i håret akslen . Den kemiske udretter dette ved at trænge ind i cortex lag . Den oprindelige krølle mønster er så løsnes eller afslappet . Den centrale lag af håret giver håret med sin form , elasticitet og styrke . Derfor efter en relaxer er udført , er det uoprettelig

Hair relaxers kan give den virkning rettede hår , at en forbruger er på udkig efter . dog også svække håret . det er derfor afgørende, at conditioners der bruges før og efter en relaxer behandling der anvendes. Aldrig anvendes relaxer på beskadiget eller allerede svækket hår . En relaxer bør aldrig anvendes før den anbefalede tidsramme eller til allerede behandlet hår . Relaxers kun skal anvendes til ny vækst for at forhindre over- behandling , hvilket kan resultere i fordelingen af håret og potentielle hår knækker . Kun en certificeret hår professionel til at anvende relaxer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.