hvordan man behandler en mindre forbrændinger

Du bør have nogle grundlæggende medicinske viden , så i en situation , som sker hurtigt du vide hvad du skal gøre
1 .
Med mindre forbrændinger af huden og andre fælles ulykkestilfælde er det godt at læse eller revidere en artikel som denne fra tid til anden . Det går tilbage til Boy Scout motto . Være forberedt. Du bør tage sig tid til at tænke på et par medicinske spørgsmål , du har set eller kan få brug for at beskæftige sig med og se op , hvad man skal gøre og børste op på det . Det er godt at vide på forhånd , hvad du ville gøre .
2 .
Hold ilden under kølige til koldt vand. Kør vand i flere minutter . Med nogle områder af din krop eller med børn kan det være lettest at køre et køligt bad .

3 .
Rens forsigtigt med mild sæbe og vand . Det vil fjerne snavs eller udenlandsk materiale . Hvis en brænder blev forårsaget af en lim pistol eller tjære eller smeltet plastik det kolde vand, burde have gjort det lettere at forsigtigt fjerne .
4 .
Tør området uden skrubbe . Pat med en ren cloth. Covering brændingen med en forbinding af ren gaze vil hjælpe med at holde området rent . En stor bandage , som holder ilten væk , vil hjælpe med at lette smerten . Der er nogle gode brænde cremer og mild brænde salver du skal prøve at have i en førstehjælpskasse . Andre salver bør ikke anvendes, medmindre du ved, at det er OK for brandsår .
5 .

Langsigtet aloe vera er en god naturlig ting at anvende til at lette smerter og fremme helbredelse .

gode råd og advarsler


 • Hvis en brænder er stor , dækker mere end et par kvadrat inches , har brændt flere lag af huden , eller har et stort åbent område eller blister område at søge lægehjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.